Helpdesk

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Zo kun jij meteen aan de slag met het plaatsen van jouw vacatures. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Account aanmaken

Navigeer naar de inlogomgeving van WerkaanWonen. Vul jouw gegevens in onder ‘Gratis inschrijven’. Ben je een jobposter? Ook dit kun je aangeven in het inschrijfformulier. Ben je een woningcorporatie? Registreer dan met een e-mailadres van je woningcorporatie. Na het invullen van je gegevens kun je direct gebruik maken van jouw persoonlijke account op WerkaanWonen. Meer weten? Bekijk hier een uitgebreid stappenplan.

De website van WerkaanWonen is vernieuwd. Hierdoor werken je oude inloggegevens niet meer op de vernieuwde omgeving. Maak eenmalig een nieuw account aan op WerkaanWonen om gebruik te kunnen maken van jouw persoonlijke inlogomgeving. Alle vacatures die je vanaf nu plaatst op WerkaanWonen kun je terugvinden in je dashboard.

Log in op WerkaanWonen met jouw inloggegevens om je accountgegevens te wijzigen. In jouw persoonlijke dashboard kun je al jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Ben je een jobposter? Geen probleem, dit kun je aangeven in het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens kun je direct gebruik maken van jouw persoonlijke account op WerkaanWonen.

Inloggen

Navigeer naar de inlogpagina om een nieuw wachtwoord in te stellen en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul het e-mailadres in dat aan je account is gekoppeld en druk op ‘Versturen’. Wij sturen je een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Log met je nieuwe gegevens vervolgens in op WerkaanWonen. 

Je kunt zowel je gebruikersnaam als je e-mailadres gebruiken om in te loggen. Werkt ook je e-mailadres niet? Neem dan contact met ons op via werkaanwonen@multormedia.nl.

Vacature plaatsen

Log in op WerkaanWonen of maak een nieuw account aan, als je die nog niet hebt. Klik op ‘Nieuwe vacature’ en vul de vacaturevelden in. Selecteer vervolgens een reeds gekocht pakket of koop een nieuw pakket dat het beste bij je past. Vul de eerste keer dat je een vacature plaatst je facturatiegegevens in. Bij een volgende plaatsing hoef je jouw facturatiegegevens niet opnieuw in te vullen. Direct nadat je de plaatsing bevestigd hebt plaatsen wij jouw vacature op WerkaanWonen. Meer weten? Bekijk hier een uitgebreid stappenplan. 

Log in op WerkaanWonen met jouw inloggegevens. In jouw persoonlijke dashboard kun je onder ‘Beheer vacatures’ al jouw geplaatste vacatures bekijken en wijzigen.

Log in op jouw persoonlijke omgeving op WerkaanWonen. Onder het onderdeel ‘Credits’ kun je zien hoeveel strippen je reeds gebruikt hebt en hoeveel strippen nog gebruikt kunnen worden.

Wil je vaker vacatures plaatsen op WerkaanWonen? Ga dan voor een strippenkaart. Hiermee kun je tegen een aantrekkelijk tarief meerdere vacatures plaatsen op WerkaanWonen. Bekijk hier onze tarieven.

Wanneer je een nieuw account registreert op deze website zullen wij de ongebruikte credits/strippen weer toevoegen aan je account. Wij controleren regelmatig of nieuwe accounts nog openstaande strippen hadden. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier zodat we je account meteen kunnen opwaarderen.

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie?

Scroll naar boven