Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Zo heb jij meteen antwoord en kun je meteen solliciteren op die geweldige vacature!

Account aanmaken

Nee, werkzoekenden kunnen gratis een account aanmaken op WerkaanWonen en gebruik maken van de vacatureservices.

De website van WerkaanWonen is vernieuwd. Hierdoor werken je oude inloggegevens niet meer op de vernieuwde omgeving. Maak eenmalig een nieuw account aan op WerkaanWonen om gebruik te kunnen maken van jouw persoonlijke inlogomgeving.

Log in op WerkaanWonen met jouw inloggegevens om je accountgegevens te wijzigen. In jouw persoonlijke dashboard kun je al jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Met een account op WerkaanWonen kunnen wij je nog beter helpen om de perfecte uitdaging te vinden. Stel een vacature-alert in en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures, update je profiel met relevantie informatie zodat je gemakkelijk kunt solliciteren en neem eenvoudig contact op met woningcorporaties en laat zien wat je in huis hebt. Navigeer naar onze inschrijfpagina en vul jouw gegevens in om gratis en gemakkelijk een account aan te maken. 

Inloggen

Navigeer naar de inlogpagina om een nieuw wachtwoord in te stellen en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul het e-mailadres in dat aan je account is gekoppeld en druk op ‘Versturen’. Wij sturen je een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Log met je nieuwe gegevens vervolgens in op WerkaanWonen.

Je kunt zowel je gebruikersnaam als je e-mailadres gebruiken om in te loggen. Werkt ook je e-mailadres niet? Neem dan contact met ons op via werkaanwonen@multormedia.nl.

Mijn privacy

WerkaanWonen gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. In ons privacystatement kun je alles hierover nalezen.

Solliciteren

Heb jij je perfecte vacature gevonden? Solliciteer direct op deze vacature door op ‘Solliciteer direct’ te klikken op de vacaturepagina. Heb je nog aanvullende vragen over het bedrijf of de vacature? Neem contact op met de werkgever door op ‘Contact opnemen’ te klikken.

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie?

Scroll naar boven