Cookiebeleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 20 november 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.werkaanwonen.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat wij inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://www.werkaanwonen.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld. Echter zullen wij uw browsegedrag en interesses niet profileren voor gepersonaliseerde advertenties.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
_ga
cmplz_all 365 dagen
__atuvs
PHPSESSID
tk_tc
_wordpress_
wc_cart_hash_xxxxxx
metrics_token
X-LI-IDC
tcb_google_fonts
__utmc
__gads
__utma
__utmz
cmplz_stats 365 dagen
tk_ai
wordpress_test_cookie
complianz_consent_status 365 dagen
complianz_policy_id 365 dagen
_gid
__atuvc
_gat_UA-13045846-1
wp-settings-142
wp-settings-time-142
wordpress_sec_f18f1178e35fdbddea664ffc8aa4473f
ASP_NET_SessionId
wordpress_logged_in_f18f1178e35fdbddea664ffc8aa4473f
_at.cww
_at.hist.1127
wc_cart_hash_d6027c3a0401d49a3d24e5c95dd3e7e0
elementor
at-rand
_at.hist.1101
_at.hist.1106
algoliasearch-client-js
_at.hist.1125
_at.hist.1107
wp-api-schema-modelhttps://www.werkaanwonen.nl/wp-json/wp/v2/
jobsearch_job_views_count5975
wc_fragments_d6027c3a0401d49a3d24e5c95dd3e7e0
jobsearch_job_views_count5949
_at.hist.1128
jobsearch_job_views_count5932
jobsearch_job_views_count5818
jobsearch_job_views_count5814
jobsearch_candidate_views_count5992
jobsearch_candidate_views_count5986
jobsearch_candidate_views_count5982
jobsearch_candidate_views_count5826
jobsearch_candidate_views_count5809
jobsearch_employer_views_count5993
redux_current_tab_get
redux_current_tab
wp-settings-1
wp-settings-time-1
_at.hist.1120
acf
jobsearch_employer_views_count5967
jobsearch_employer_views_count5952
jobsearch_employer_views_count5943
jobsearch_job_views_count6416
mapbox.eventData:c2dubQ==
_at.hist.1129
mapbox.eventData.uuid:c2dubQ==
jobsearch_job_views_count6403
_at.hist.1205
jobsearch_job_views_count6363
jobsearch_job_views_count6356
jobsearch_candidate_views_count6414
jobsearch_candidate_views_count6323
jobsearch_candidate_views_count6301
jobsearch_candidate_views_count6299
jobsearch_employer_views_count6407
jobsearch_employer_views_count6358
jobsearch_employer_views_count6294
jobsearch_job_views_count6803
wp-settings-171
wp-settings-time-171
jobsearch_job_views_count6783
jobsearch_job_views_count6769
wp-saving-post
_at.hist.1212
jobsearch_candidate_views_count6823
jobsearch_candidate_views_count6792
jobsearch_employer_views_count6811
jobsearch_employer_views_count6807
jobsearch_employer_views_count6788
wp-settings-68
wp-settings-time-68
jobsearch_job_views_count7037
jobsearch_job_views_count7017
_at.hist.1219
wp-api-schema-modelhttps://www.werkaanwonen.nl/index.php?rest_route=/wp/v2/
History.store
jobsearch_candidate_views_count7044
jobsearch_candidate_views_count7041
_at.hist.1217
_at.hist.1211
[object Object
jobsearch_candidate_views_count7024
wp-settings-351
wp-settings-time-351
jobsearch_candidate_views_count7018
jobsearch_employer_views_count6978
jobsearch_employer_views_count6970
jobsearch_employer_views_count6960
jobsearch_employer_views_count6937
jobsearch_job_views_count7347
wp-settings-time-139
wp-settings-139
jobsearch_job_views_count5842
_at.hist.1209
_at.hist.1126
_at.hist.1031
_at.hist.1220
_at.hist.1118
_at.hist.1108
_at.hist.1223
_at.hist.1210
_at.hist.1111
_at.hist.1119
_at.hist.1030
_at.hist.1121
_at.hist.1104
_at.hist.1115
jobsearch_job_views_count7344
_at.hist.1227
jobsearch_job_views_count7341
jobsearch_job_views_count7336
_at.hist.1230
jobsearch_candidate_views_count7365
jobsearch_candidate_views_count7362
jobsearch_candidate_views_count7338
jobsearch_candidate_views_count7239
jobsearch_employer_views_count7297
jobsearch_employer_views_count7264
jobsearch_employer_views_count7245
jobsearch_employer_views_count7212
jobsearch_job_views_count7473
jobsearch_job_views_count7334
_at.hist.0102
jobsearch_job_views_count7332
jobsearch_candidate_views_count7494
jobsearch_candidate_views_count7423
jobsearch_candidate_views_count7418
jobsearch_employer_views_count7385
jobsearch_employer_views_count7177
jobsearch_employer_views_count7108
jobsearch_job_views_count7580
jobsearch_job_views_count7560
_at.hist.0106
jobsearch_job_views_count7534
jobsearch_candidate_views_count7650
_at.hist.0107
jobsearch_candidate_views_count7593
jobsearch_candidate_views_count7592
jobsearch_candidate_views_count7570
jobsearch_employer_views_count7640
jobsearch_employer_views_count7578
jobsearch_employer_views_count7527
jobsearch_employer_views_count7098
jobsearch_employer_views_count7095
jobsearch_job_views_count8109
wp-settings-time-430
jobsearch_job_views_count8090
_at.hist.0114
jobsearch_job_views_count8085
jobsearch_candidate_views_count8068
jobsearch_candidate_views_count8028
jobsearch_candidate_views_count7999
jobsearch_candidate_views_count7966
jobsearch_candidate_views_count7960
jobsearch_employer_views_count8122
wp-settings-140
wp-settings-time-140
jobsearch_job_views_count6119
jobsearch_job_views_count6122
jobsearch_employer_views_count7850
jobsearch_job_views_count8735
jobsearch_job_views_count8725
_at.hist.0121
jobsearch_job_views_count8722
jobsearch_job_views_count8715
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Aedes vereniging van woningcorporaties
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Nederland
Website: https://www.werkaanwonen.nl
Email: privacy@aedes.nl
Telefoonnummer: + 31 (0)88 233 37 00

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Scroll naar top