Handleiding werkgeversprofiel aanmaken

Een uniek en aantrekkelijk werkgeversprofiel maken, dat ervoor zorgt dat de juiste kandidaat kiest voor jouw organisatie. Daar helpen we je graag bij! Op WerkaanWonen maak je eenvoudig een werkgeversprofiel aan om kandidaten te laten zien wij jij als werkgever bent. In deze handleiding bespreken we welke stappen je hiervoor moet doorlopen.

Stap 1. Navigeer naar jouw persoonlijke dashboard

Navigeer naar jouw persoonlijke dashboard en klik op bedrijfsprofiel. Hier vind je een overzicht van jouw organisatie.

Stap 2. Vul de velden met informatie over de organisatie in

Vul bij de juiste velden informatie over de organisatie in. Sommige velden zijn reeds ingevuld, op basis van de gegevens die je hebt ingevuld bij het aanmaken van een bedrijfsprofiel. Als je alles hebt ingevuld, klik dan op instellingen opslaan.

Waar moet je op letten?

In het veld beschrijving vertel je werkzoekenden meer over jouw organisatie. Kijk hier voor meer tips over het schrijven van een werkgeversprofiel. Met behulp van de opmaak velden maak je de vacature naar wens op.

Tip: Kopieer je de tekst uit een ander programma zoals microsoft wordt of een e-mailprogramma? Plaats de tekst dan in het veld ‘Tekst’ om te voorkomen dat de opmaak van het programma meegenomen wordt en de vacature niet in de juiste opmaak op WerkaanWonen wordt vertoond. Klik vervolgens op visueel om de tekst naar je wens op te maken. Denk hierbij aan tussenkoppen en vette/cursieve teksten.

Voeg social media links toe naar jouw kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn), zodat werkzoekenden gemakkelijk informatie over jouw organisatie vinden.

Onder account leden voeg je informatie over werknemers van jouw organisatie toe. Voeg een naam, foto en een beschrijving van een functie van een werknemer toe, eventueel aangevuld met een quote van de werknemer zelf. Hiermee krijgen werkzoekenden een beter beeld van de organisatie en weten zij beter met wie zij komen te werken. Nadat je alle gegevens van een werknemers ingevuld hebt klik je op xxx.
Voeg maximaal 1 afbeelding toe die standaard achter de vacatures van jouw organisatie wordt gebruikt. Hiermee geef je werkzoekenden een beter beeld van de organisatie en laat je jouw vacature opvallen. Let op: de afbeelding mag niet groter zijn dan 1 MB.

Klik op upload afbeelding om een foto of video te uploaden in het werkgeversprofiel. Selecteer maximaal 5 afbeeldingen of video’s. Hiermee geef je werkzoekenden alvast een kijkje in de organisatie. Let op: de afbeelding of video mag niet groter zijn dan 1 MB. Zijn jouw afbeeldingen of video’s groter? Verklein ze dan eerst.

Navigeer naar de url die staat onder Profiel URL en bekijk hoe werkzoekenden jouw werkgeversprofiel zien.

Nadat je het werkgeversprofiel opgeslagen hebt kun je deze gegevens altijd op een later moment nog wijzigen. Volg hiervoor opnieuw bovenstaande stappen. Wil je gegevens wijzigen die niet in het werkgeversprofiel staan, zoals adresgegevens bij een verhuizing? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Maak jouw werkgeversprofiel aan!

Scroll naar boven