Loopbaanontwikkeling

Digitalisering en andere ontwikkelingen zorgen dat de woningbranche constant in beweging is. Het is dus belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen om je functie goed te kunnen blijven uitoefenen.

Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties

Via de CAO Woondiensten biedt het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) veel mogelijkheden om jou en je werkgever te helpen je werk goed, gezond en gemotiveerd te doen. Dit fonds zet zich in voor de scholing en ontwikkeling van medewerkers in de corporatiebranche, met behulp van:

De Arboportal

Hierin vind je allerlei praktische handvaten voor gezond omgaan met werk en stress op de werkvloer. Bezoek het Arboportal.

Watdoejijmorgen.nl

Dit initiatief van FLOW is er om je te helpen jouw leer- en ontwikkelpad te realiseren. Lees hier meer over op Watdoejijmorgen.nl.

De Loopbaanwijzer

De loopbaanwijzer is speciaal ontwikkeld voor de corporatiebranche en biedt inzicht in jouw talenten, interesses en wensen. Ook zijn er loopbaanadviseurs beschikbaar om samen met jou te kijken naar jouw ontwikkelpunten. Bezoek de Loopbaanwijzer.

Regionale samenwerkingsverbanden

Veel woningcorporaties werken op dit onderwerp ook nog op regionaal niveau samen. Ze bieden workshops, uitwisseling, extra leer- en loopbaanadvies, traineeprogramma’s en nog veel meer. Je kunt op de website van FLOW terugvinden welk samenwerkingsverband er in jouw regio actief is.  

Samen ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen hoef je niet alleen te doen. JONG Aedes is een platform waar jonge corporatiemedewerkers (tot 36 jaar) elkaar kunnen ontmoeten om kennis, passie en energie te delen. Je kunt dit platform niet alleen gebruiken om een netwerk op te bouwen, maar ook om van elkaar te leren en op die manier aan jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling te werken. Op de Aedes-website vind je meer informatie over JONG Aedes.

Vind jij loopbaanontwikkeling belangrijk?
Ga aan de slag bij een woningcorporatie!

Scroll naar boven