Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch administratief medewerker

Werkgever
VVE-Beheer Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
dinsdag 4 september 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 21 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als technisch administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch in behandeling nemen en afwikkelen van reparatieverzoeken. Deze veelal technisch georiënteerde verzoeken zet je bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uit. Je houdt een vinger aan de pols tijdens de verdere afhandeling, waarbij je de klant, de besturen of de leverancier telefonisch of schriftelijk informeert over de voortgang.

In deze functie is het noodzakelijk dat je naast aantoonbaar basis bouwkundig en technisch inzicht, ook beschikt over de nodige vaardigheden voor computer- en administratieve werkzaamheden.  

Door het geregelde spoedeisende karakter van de reparatieverzoeken kan de afdeling Service Onderhoud soms als een hectische afdeling worden bestempeld. Samen met 10 collega’s weet je in deze hectiek echter de rust te bewaren en zelfstandig de juiste beslissingen te nemen (al of niet in overleg met onze opzichter of projectleider). Je bent als Technisch Administratief Medewerker dan ook stressbestendig en efficiënt.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Dit breng jij mee:

 Afgeronde VBO+/ MBO opleiding, bij voorkeur bouwkundig

 Relevante praktische werkervaring, bijvoorbeeld opgedaan bij een bouwkundig aannemer

 Precisie en zorgvuldigheid in je werk, ook onder bijzondere en drukke omstandigheden

 Inzicht in technische en administratieve processen in het Vastgoedbeheer

 Professionele en dienstverlenende instelling waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat

 Goede communicatieve eigenschappen (in woord en geschrift)

 Bereidheid die extra stap te zetten als de situatie erom vraagt.

 Kennis van het softwaresysteem Twinq is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Ondersteunende diensten
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast contract bij goed functioneren. Het fulltime salaris bedraagt tussen € 2.270,00,- en € 2.714,00 bruto per maand (schaal D). Naast de Cao Woondiensten gelden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

ISollicitatie Je beknopte sollicitatiebrief met uitgebreid C.V. s.v.p. : VvE Beheer Amsterdam, t.a.v. de heer M. Haagmans, via het mailadres pz@vvebeheer-amsterdam.nl

Over VVE-Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam (VBA) is een onderneming met circa 70 medewerkers in de zakelijke dienstverlening. Zij biedt een breed pakket diensten aan ruim 1000 VvE’s in Amsterdam en de Noordelijke Randstad. Naast vastgoedbeheer zoals groot onderhoud en dagelijks technisch beheer, levert VBA haar klanten administratieve en bestuurlijke diensten. 

Door de veelzijdigheid aan diensten die VBA aanbiedt, hebben ook de medewerkers van VBA uiteenlopende professionele werkervaring en kennis. De drie grootste groepen medewerkers zijn technische professionals zoals technisch projectleiders, financiële specialisten die de volledige financiële rapportages en administratie van de 1000 VvE’s beheren en accountmanagers die zich bezig houden met relatiebeheer en bestuurlijke diensten. 
Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij VBA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: nuchter, informeel, persoonlijk, dynamisch en uitdagend.

Solliciteer direct