Werken bij een woningcorporatie? Doen!

Werken aan wonen, dat is bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! We zoeken jonge mensen met frisse ideeën, die kansen zien en het beste uit zichzelf willen halen. Of je nu een technische, sociale, financiële of vastgoedachtergrond hebt. We zoeken vakmensen, mensen-mensen en kantoorkampioenen. Je werkt samen met anderen, die hart hebben voor wonen en graag hun tanden zetten in complexe vraagstukken. Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Dat zegt iets over jou. Bekijk onze vacatures en maak je vacaturealert aan.

Corporatiewerk stoffig? Echt niet!

Sta jij graag klaar voor een ander? Gaat jouw hart sneller kloppen van een uitdaging? Zoek jij duurzame oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken? Of voor een nieuwbouwproject waarmee veel geld is gemoeid?

Corporaties zijn volop bezig met innovatie en vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, technologie en digitalisering. Ook de samenleving wijzigt in een snel tempo: kleine huishoudens, vergrijzing, langer thuis wonen, mondige huurders en ga zo maar door. Kortom: er liggen mooie uitdagingen op je te wachten!

Mensen met passie

Woningcorporaties zijn volop in beweging. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Als je aan de slag gaat bij een corporatie werk je samen met collega’s die voor elkaar klaar staan en daag je elkaar uit om het beste uit jezelf te halen. Je arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde met een goede werk-privébalans en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heeft scholingsfonds FLOW een leerplatform ontwikkeld waar je terecht kunt voor al jouw vragen over scholing en ontwikkeling: www.watdoejijmorgen.nl.

Ook aan de slag bij een woningcorporatie?

Scroll naar top