Werken bij een woningcorporatie? Doen!

Werken aan wonen, dat is bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! We zoeken jonge mensen met frisse ideeën, die kansen zien en het beste uit zichzelf willen halen. Of je nu een technische, sociale, financiële of vastgoedachtergrond hebt. We zoeken vakmensen, mensen-mensen en kantoorkampioenen. Je werkt samen met anderen, die hart hebben voor wonen en graag hun tanden zetten in complexe vraagstukken. Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Dat zegt iets over jou. Bekijk onze vacatures en maak je vacaturealert aan.

Ik werk aan ontwikkeling, verbinding, wonen, leefbaarheid, woongeluk, net als...

Sengul
35021_Aedes_WerkenBij_Sengul_V4.1 (1)
Video afspelen over 35021_Aedes_WerkenBij_Sengul_V4.1 (1)

Meewerkend woonconsulent

Mohammed
35021_Aedes_WerkenBij_Mohammed_V4.1 (1)
Video afspelen over 35021_Aedes_WerkenBij_Mohammed_V4.1 (1)

Woonmakelaar

Marije
35021_Aedes_WerkenBij_Marije_V4.1 (1)
Video afspelen over 35021_Aedes_WerkenBij_Marije_V4.1 (1)

Buurtbeheerder

Corporatiewerk stoffig? Echt niet!

Sta jij graag klaar voor een ander? Gaat jouw hart sneller kloppen van een uitdaging? Zoek jij duurzame oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken? Of voor een nieuwbouwproject waarmee veel geld is gemoeid?

Corporaties zijn volop bezig met innovatie en vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, technologie en digitalisering. Ook de samenleving wijzigt in een snel tempo: kleine huishoudens, vergrijzing, langer thuis wonen, mondige huurders en ga zo maar door. Kortom: er liggen mooie uitdagingen op je te wachten!

Ook werken bij een woningcorporatie? Doen!

Bekijk hieronder ervaringen van mensen in de corporatiebranche

"Werken bij een woningcorporatie? Dóen wat mij betreft! Ik denk dat veel jongeren op zoek zijn naar een maatschappelijke baan. Die vind je zeker bij een woningcorporatie."
Milou Joosten
Beleidsadviseur bij Charlotte van Beuningen
“Ik ben erachter gekomen hoe mooi het is om te werken aan het ‘ambacht van de volkshuisvesting’. Wonen is de basis van ieders leven.”
Melissa Hulleman
Projectconsulent bij Mitros
"Ik raad iedereen aan om eens een keer koffie te drinken met iemand binnen de corporatiebranche. Dan proef je de sfeer en krijg je een idee of dat misschien ook voor jou iets is."
Ymke van Zwet
Adviseur/strateeg bij Eigen Haard

Mensen met passie

Woningcorporaties zijn volop in beweging. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Als je aan de slag gaat bij een corporatie werk je samen met collega’s die voor elkaar klaar staan en daag je elkaar uit om het beste uit jezelf te halen. Je arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde met een goede werk-privébalans en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heeft scholingsfonds FLOW een leerplatform ontwikkeld waar je terecht kunt voor al jouw vragen over scholing en ontwikkeling: www.watdoejijmorgen.nl.

Ook aan de slag bij een woningcorporatie?

Scroll naar boven