Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider financiën

Werkgever
Stichting Laurens Wonen
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
maandag 29 januari 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 16 februari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De teamleider financiën geeft functioneel leiding aan de afdeling financiën en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het financieel beleid van de organisatie. Hij/zij vertaalt de bedrijfsdoelstellingen door naar het financiële beleid en zorgt dat het financiële beleid actueel is en voldoet aan de wet- en regelgeving. Hij/zij faciliteert en coacht medewerkers, zorgt voor effectieve inzet van medewerkers en middelen en zorgt voor afstemming met andere afdelingen. De teamleider is verantwoordelijk voor de financieel administratieve werkprocessen en de vakinhoudelijke borging van de aandachtsvelden binnen het financiële team. Hij/zij ontwikkelt jaarlijks een afdelingsplan met afdelingsdoelen, benodigde mensen en middelen en draagt zorg voor de realisatie daarvan.

Tevens draagt de teamleider financiën zorg voor de dagelijkse treasury activiteiten. Hij/zij is verantwoordelijk voor opzet en beheer van de leningen, derivaten en beleggingsportefeuille en voor het volgen van algemene ontwikkelingen op de kapitaal- en geldmarkt en het doen van voorstellen gericht op de verbetering van de positie van Laurens Wonen.

Uiteraard draagt hij/zij bij aan de integrale begroting en de bedrijfskostenbegroting en adviseert hij/zij het MT bij het vaststellen ervan.

De teamleider financiën is mede verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarverslag, de jaarrekening, de kwartaalrapportages en overige rapportages, draagt zorg voor het actief en reactief opstellen van financiële overzichten en toelichtingen en adviseert het MT hierover. 

Hij/zij onderhoudt contacten en netwerken van voor de functie relevante personen en partijen. Volgt de externe ontwikkelingen en doet voorstellen om hierop in te spelen. Onderhoudt interne en externe contacten met betrekking tot de ontwikkeling van strategie en beleid.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Een enthousiaste medewerker met minimaal HBO werk- en denkniveau, die het als een uitdaging ziet om binnen dit taakgebied kwaliteit te leveren. 

Een brede insteek is nodig. Interesse voor datgene wat zich in de zorgwereld afspeelt is essentieel, gezien de nauwe relatie met Laurens zorg. 

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een breed takenpakket binnen een kleine dynamische organisatie, waarin alle ruimte is voor eigen inbreng. Een intensieve samenwerking met de zorg; een gebied waar zich vele veranderingen afspelen. Een prettige werksfeer.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden nader overeengekomen op basis van kennis en ervaring. De CAO Woondiensten is van toepassing. 

Uw sollicitatie zien wij graag tegemoet op het mailadres cocky.baghus@laurens.nl.

Voor vragen en meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met André Phiferons, te bereiken op 010 407 07 06. 

Over Stichting Laurens Wonen

Als woningcorporatie is Laurens Wonen een specialist in het verhuren en beheren van goede, betaalbare woningen voor ouderen. Op dit moment beheren we zeventien zeer verschillende woongebouwen met 1.735 woningen voor zelfstandig wonen (eventueel met zorg van Laurens) en 5 zorggebouwen, die aan Laurens zorg worden verhuurd. Ook leveren wij in de volle breedte (onderhoud, nieuwbouw, verhuringen, acquisitie en dispositie) de vastgoeddiensten voor Laurens (Laurens Vastgoed). Laurens is een Rotterdamse ouderen zorgorganisatie met circa 25 intramurale voorzieningen in het domein van kortdurende zorg, wonen met zorg (PG en somatiek) en thuiszorg. Laurens en Laurens Wonen zijn middels een personele unie op niveau van Raad van Bestuur aan elkaar verbonden.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen