Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior medewerker wonen (28 -32 uur)

Werkgever
Wonen Midden-Delfland
Plaats
Maasland
Plaatsingsdatum
vrijdag 30 augustus 2019
Sluitingsdatum
woensdag 18 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je doen in deze veelzijdige functie? Verbeteren van de Leefbaarheid in de wijken en complexen. Bevorderen van de bewonersbetrokkenheid (participatie). Oplossen van complexe problemen rondom woonoverlast en woonfraude. Huurderscheck bij nieuwe huurders uitvoeren en afsluiten van bijzondere contracten met huurders en zorgpartijen. Aanspreekpunt VVE's zowel binnen als buiten de organisatie. Vertegenwoordigen WMD bij gemeente in veiligheidskamer en urgentiecommissie. Algemeen: Ondersteunen van de manager Wonen, bijdragen aan beleid en processen, trekker van speciale projecten, vraagbaakfunctie voor medewerkers over huren, behandelen van officiële klachten.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

HBO / Academisch werk- en denkniveau. Kennis van wetgeving rondom Wonen is een must. Enige relevante werkervaring is een pré. Je bent oplossingsgericht, stressbestendig, omgevingssensitief en toont eigen initiatief.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28-32 uur uur

Een boeiende en afwisselende baan met een eigen takenpakket. Een goed salaris (CAO Woondiensten schaal H) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vooralsnog is sprake van een overeenkomst voor één jaar, daarna is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk.

Contact

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV voor 18 september 2019 naar vacatures@wonenmd.nl. Heb je vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met de manager Wonen, Linda van Barneveldt. Zij is te bereiken op telefoonnummer 010-592 50 93.

Over Wonen Midden-Delfland

Stichting Wonen Midden-Delfland is dé woningcorporatie in de gemeente Midden-Delfland met ruim 1.600 verhuureenheden. Wonen Midden-Delfland is sterk lokaal verankerd in de drie kernen van de gemeente: Den Hoorn, Schipluiden en Maasland. Wonen Midden-Delfland verhuurt goede woningen in een groene omgeving.

Onze belangrijkste maatschappelijke bijdrage is investeren in duurzame en betaalbare huizen voor mensen met een smalle beurs. Voor nu en in de toekomst. Samen met onze partners zetten wij ons in voor vitale dorpskernen met sociale betrokkenheid. Met een hechte club gedreven collega’s werken we enthousiast en energiek aan woonplezier. Elke dag maken we met veel plezier het mogelijke ook echt mogelijk. In nauwe samenwerking met haar stakeholders streeft Wonen Midden-Delfland ernaar om zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van haar huurders. De kernwaarden van de organisatie zijn gedreven, toegankelijk en met plezier. Meer informatie over Wonen Midden-Delfland is te vinden op de website www.wonenmd.nl

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen