Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider (m/v)

Werkgever
Stichting Vivare
Plaats
Arnhem
Plaatsingsdatum
dinsdag 6 februari 2018
Sluitingsdatum
dinsdag 13 februari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De functie van projectleider binnen het team Complexgestuurd onderhoud en ontwikkeling is een allround functie die brede generieke kennis vraagt. De komende jaren rolt de directie Vastgoedregie haar visie op regie en ketensamenwerking uit en zal zij werkzaamheden met betrekking tot onderhoud en ontwikkeling uitbesteden op basis van contracten (RGS en DBM) en vanuit de TCO-gedachte. Hiertoe zal zij intensieve en duurzame samenwerkingsrelaties aangaan met keten- en servicepartners, met als doel om innovatiever en efficiënter te werken én maximaal resultaat te behalen voor zowel Vivare als haar klanten.

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal complexen en contracten op het gebied van onderhoud en ontwikkeling in de keten. Jij hebt de regie op de realisatie van vastgoedprojecten in verschillende stadia. Binnen gestelde kaders zet je plannen en beleid om naar concrete vastgoedprojecten met betrekking tot sloop, nieuwbouw, groot onderhoud/renovatie, transformatie en meerjarig onderhoud. Je organiseert de selectie, aanbesteding en gunning van DBM en het onderhoud van de RGS-contracten. Tijdens de uitvoering regel je de algemene projectcommunicatie en bewaak je de samenwerking. Je maakt duidelijke afspraken over doelen en mijlpalen en stuurt daadkrachtig op de realisatie hiervan. Je combineert een resultaatgerichte houding met gevoel voor intermenselijke verhoudingen. Zowel intern als extern daag je partijen uit tot proactief meedenken om te komen tot verbetering van de samenwerking en innovatie in de keten. Je draagt zorg voor het effectief oppakken en afhandelen van onderhouds- en garantieklachten samen met of door de ketenpartners.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je bent een professional met ervaring in het voorbereiden en realiseren van vastgoedprojecten op basis van DBM en/of RGS en vanuit de TCO-gedachte. Je handelt doel- en resultaatgericht en voegt continu waarde toe aan de processen van het team Complexgestuurd onderhoud en ontwikkeling. Je bent kritisch en besluitvaardig en weet de kracht van samenwerking optimaal te benutten en te versterken. Je creëert overzicht, bent stressbestendig en zet doelen om in resultaten. Je beschikt minimaal over een hbo-opleiding richting bouwkunde of gelijkwaardig, aangevuld met een opleiding of ervaring in de richting van projectmatig werken.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Afhankelijk van ervaring en uitgaand van een fulltime dienstverband van 36 uur per week: minimaal € 3.566,- en maximaal € 4.572,- bruto per maand (Schaal J – cao Woondiensten).

Contact

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief uiterlijk 13 februari 2018 naar vacature@vivare.nl of solliciteer via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Informatie? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique van Gerven, manager Complexgestuurd onderhoud en ontwikkeling, telefoonnummer 06 321 41 325 of kijk op www.vivare.nl voor meer informatie over onze organisatie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Stichting Vivare

Vivare staat midden in de maatschappij en weet wat er speelt. Met een solide en professionele organisatie zijn we zichtbaar aanwezig in de wijken en staan we dichtbij de mensen. Bij Vivare bieden wij 55.000 mensen een passend en betaalbaar (t)huis, nu en in de toekomst. Oplossingsgerichte medewerkers maken ons bestaansrecht waar. Met hart voor onze regio dragen wij bij aan een omgeving waar het prettig wonen is. Dat is waar wij voor staan, in goede samenwerking met partners en met een dienstverlening van deze tijd.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen