Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectconsulent 24 uur per week

Werkgever
Woonstichting SSW
Plaats
Bilthoven
Plaatsingsdatum
maandag 8 oktober 2018
Sluitingsdatum
maandag 22 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Om onze vastgoed opgave invulling te geven, breiden we ons vastgoed team uit met een projectconsulent. Als projectconsulent ben je onder meer verantwoordelijk voor de bewonersparticipatie/communicatie en de totstandkoming van een Sociaal Plan. Je verzorgt en coördineert de operationele (her)huisvesting van de individuele bewoners tijdens renovatiewerkzaamheden en bij complexen die gesloopt gaan worden. Op jouw vakgebied regel je de logistieke, sociale, organisatorische en administratieve aspecten. Je levert een bijdrage aan het in beeld brengen van het profiel van de bewoners in renovatie en sloop- nieuwbouw projecten. Je werkt nauw samen met onze twee projectleiders.

SSW legt de verantwoordelijkheid breed in de organisatie. We werken in zelforganiserende teams, wat betekent dat je verantwoording, vertrouwen en vrijheid krijgt om de werkzaamheden zo in te richten dat we onze bedoeling als huisvester zo goed mogelijk invulling geven. 

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Wat we op jouw CV (of LinkedIn profiel) sowieso graag terugzien is ervaring als consulent in renovaties/nieuwbouwprojecten met bewonerscommissies. Je beschikt over relevante en actuele kennis van de wet- en regelgeving, waaronder ook het opzetten van een sociaal plan.

Onze doelstellingen halen we het beste wanneer we samenwerken. Als projectconsulent zoek je dan ook graag je collega’s op.
In je rol adviseer je, kun je goed argumenteren en sta je stevig in je schoenen. Je stelt prioriteiten en je hebt overredingskracht om daar waar nodig te overtuigen. Je denkt altijd vanuit het perspectief van de bewoners en binnen de kaders van SSW. Luisteren naar de wensen van de klant en tijdig informeren en adviseren is jouw tweede natuur.

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
24 uur

Je dagen zijn zeer afwisselend. Van het onderhandelen over het sociaal plan, het renovatieplan en het bijwonen van vergaderingen, zoals binnen het projectteam, tot aan het polshoogte houden op de bouwplek. Kortom, een boeiende baan in een werkomgeving die veel ruimte biedt om je kennis en kunde te delen en initiatieven te nemen. Het is een nieuwe functie, wat betekent dat je deze ook zelf mede vorm kunt geven.
We starten met drie dagen per week, waarbij de mogelijkheid bestaat dat het te zijner tijd vier dagen wordt. We bieden een contract voor de duur van één jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt bij een 36-urige werk week maximaal € 4292.- bruto.

 

Over Woonstichting SSW

Wie zijn wij Woonstichting SSW verhuurt en beheert in de gemeente De Bilt ruim 5.000 woningen in de sociale sector. We bieden mensen met een smalle beurs passende en betaalbare huizen in prettige buurten. SSW is in beweging en ontwikkelt zich tot een klantgedreven en lerende organisatie met betrokken en deskundige mensen. Onze focus ligt op de huurder, want daar gaat het om. Om onze missie en ambities waar te maken, stimuleren we collega’s om zich te ontwikkelen, hun verantwoordelijkheid te nemen en in zelfstandige teams samen te werken aan hun doelstellingen. Dit doen wij met ruim 45 enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.

Onze organisatie is letterlijk en figuurlijk in beweging. Ons FITTR programma draagt daar actief aan bij.  Dit programma wordt ingevuld voor en door medewerkers. Met diverse activiteiten zoals de dagelijkse one-minute-workouts, tafeltennissen in de kantine, moutainbiken, maandelijkse stoelmassages, mindfulness en andere activiteiten op of buiten kantoor dragen we bij aan datgene wat we als werkgever belangrijk vinden. Namelijk met plezier en energie je werk willen en kunnen doen.    
Daarnaast investeren we met KLIMMR in beweging in jouw loopbaan. Samen met twintig andere corporaties in/rond Utrecht werken we onder de naam ‘KLIMMR–werken en groeien’ aan de ontwikkeling van talenten

Solliciteer direct