Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Proces controller (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
dinsdag 5 februari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 28 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonzorg Nederland is een vooruitstrevende organisatie die gericht is op nadere optimalisering van dienstverlening en processen. Waaronder verdergaande stappen op het terrein van digitalisering.

Wil jij hieraan bijdragen en gaat jouw hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van project-, proces- en controloptimalisatie en heb je daarbij zowel oog voor harde beheersmaatregelen als voor aspecten van cultuur en gedrag. Zoek jij een uitdagende functie in een ambitieuze, open en mensgerichte organisatie waar je met veel vrijheid en zelfstandigheid kunt werken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Voor ons team Control zijn wij op zoek naar een: 

Proces Controller
(36 uur per week, standplaats Amstelveen)

Als Proces Controller realiseer je project-, proces- en control optimalisatie in een coördinerende en inhoudelijke rol. Je brengt de kritische processen, risico’s en beheersmaatregelen in kaart en richt de benodigde maatregelen in. Daarin ben je sparringpartner en adviseur voor Bestuur en managementteam en fungeer je als het geweten voor de organisatie. Je vertegenwoordigt het team Control zowel in het managementteam als in de vergaderingen met de auditcommissie van de Raad van Commissarissen. Je focust je niet alleen op de harde beheersmaatregelen, maar ook op zachte beheersmaatregelen voortkomend uit de soft controls (aspecten van cultuur en gedrag). Je houdt je bezig met het inrichten van governance rondom interne controle/beheersing, ontwikkelt managementrapportages op proces- of projectniveau en een beheert raamwerk (control framework). Je maakt onderdeel uit van het team Control, dat rechtstreeks onder de CFO is gepositioneerd. Gericht op het handhaven van de ‘three lines of defence’ binnen Woonzorg Nederland worden activiteiten van het team Control rechtstreeks afgestemd met de proceseindverantwoordelijke MT-leden.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO, Gepromoveerd
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

- WO werk- en denkniveau en beschikken over een afgeronde op het gebied van audit & control en/of een financieel-economische
- Ruime werkervaring (minimaal 8 jaar) in een soortgelijke functie en aantoonbare ervaring met audit en controlling
- Ervaring in de corporatiesector is een pré
- Analytisch vermogen, besluitvaardig en onafhankelijk
- Kennis van en ervaring met complexe financiële processen is een vereiste
- Uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden
- Verbindend en empathisch, in staat om MT-leden en medewerkers mee te krijgen in de beweging (zowel vanuit de inhoud als vanuit het proces)

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Financieel/Administratief, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Woonzorg Nederland verwacht veel van de medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terugkrijgt. Zo biedt Woonzorg Nederland een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Het betreft een jaarcontract met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Wij bieden een markconform salaris, inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Contact

Ga dan vóór 1 maart a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Peerdeman, Businesscontroller via 020 - 666 2 666. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen