Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Junior assetmanager

Werkgever
Havensteder
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 15 mei 2019
Sluitingsdatum
woensdag 29 mei 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als junior assetmanager ondersteun je de assetmanager. Daarnaast werk je ook aan eigen projecten op het gebied van vastgoedsturing. Door jouw analysewerk scherpen we complex strategieën aan. Jij maakt met collega’s vanuit meerdere afdelingen probleemanalyses naar het maatschappelijk en financieel rendement van onze vastgoedportefeuille. Daarnaast werk je ook mee aan projecten zoals onze verkoop- en transformatieopgave.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Om deze functie succesvol uit te oefenen ben je van nature leergierig, onderzoekend van aard en analytisch sterk. Je kunt zelfstandig werken en verder ben je accuraat, resultaatgericht en waar nodig vasthoudend. Je beschikt over een opleiding op minimaal HBO niveau op het terrein van vastgoedkunde. Tevens ben je vaardig met Excel. Ervaring met vastgoedbeheer, vastgoedrekenen en onderzoek is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur
  • Leuke collega’s in een hecht team en een fijne werkplek.

  • Een prima salaris conform de CAO Woondiensten

  • Een arbeidsovereenkomst van in eerste instantie een jaar.

  • Samenwerking binnen een gevarieerde afdeling en met andere teams in de organisatie.

  • Toegang tot de online Havensteder academie om te blijven leren en ontwikkelen.

Contact

Voor inlichtingen over de inhoud van de functie bel je Bart Kesselaar. Bart is directeur Strategie via nummer 010- 333 31 91. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Iman Lahlou, zij is medewerker HRM. Je kunt haar bereiken via nummer 010 – 333 33 79.

Over Havensteder

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn een grote woningcorporatie in de regio Rotterdam. We zijn sterk in wonen. Mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden: wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen