Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Controller / financieel economisch analist, 32-36 uur

Werkgever
Dudok Wonen
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
woensdag 7 februari 2018
Sluitingsdatum
donderdag 22 februari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren Financieel economisch analist voor ons team Financiën.  Binnen het vakgebied Financial Control stel je de verantwoordingsdocumenten voor interne en externe doeleinden (begroting (dPi), kwartaalrapportages, jaarrekening (dVi), vennootschapsbelastingaangifte) samen en analyseer je deze zowel kwalitatief als kwantitatief. Je waardeert ons vastgoed volgens verschillende methoden.

Wij zoeken een ervaren Financieel economisch analist voor ons team Financiën.  Binnen het vakgebied Financial Control stel je de verantwoordingsdocumenten voor interne en externe doeleinden (begroting (dPi), kwartaalrapportages, jaarrekening (dVi), vennootschapsbelastingaangifte) samen en analyseer je deze zowel kwalitatief als kwantitatief. Je waardeert ons vastgoed volgens verschillende methoden.

Wat doet de afdeling?

De afdeling Financiën analyseert en genereert voorspellende informatie èn transparante verantwoordingen. Dit doen wij onder meer door vorm te geven aan de sturingsvraagstukken van de organisatie. Je werkt in een team van tien medewerkers en valt onder de Manager Financiën. 

Wat ga je doen?

Je werkt samen met twee Financieel Economisch Analisten en de werkzaamheden in het team zijn breed:

  • Je draagt zorg voor de coördinatie, redactie en samenstelling van de periodieke rapportages aan Directie en Raad van Commissarissen. Je denkt mee over de inhoud hiervan en doet verbetervoorstellen.

  • Je vertaalt de sturingsvraagstukken van de organisatie in sturingsinformatie.

  • Je draagt zorg voor het proces van de totstandkoming van de begroting en prognose-informatie: planning, uitvraag bij verantwoordelijken, coördinatie en redactie van de begrotingsboeken. Je kunt bijdragen interpreteren en kritisch beoordelen. 

  • Je identificeert en signaleert risico’s met betrekking tot financiën en (financiële) processen.

  • Je stelt jaarlijks de externe verantwoordingsdocumenten op.

  • Je denkt/werkt zowel in kasstromen als in balans en verlies- en winstposten.

  • Je bent belast met de totstandkoming van een juiste waardering van het vastgoed voor de jaarrekening.

  • Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en volgt regelgeving op je vakgebied op de voet.

  • Je signaleert op al je werkterreinen verbeteringsmogelijkheden en informeert de organisatie gevraagd en ongevraagd hierover. Je voert deze verbeteringen zelf door.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat vragen wij van jou?


De functie van Financieel Economisch Analist en de ontwikkelingen binnen de corporatiewereld vind je een uitdaging. Je hebt een bedrijfseconomische achtergrond op HBO+/WO niveau en ten minste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je analytisch sterk, (organisatie)sensitief en heb je een open communicatiestijl. Je snapt het belang van goede informatie-uitwisseling met collega’s en bent oplossingsgericht. Je hebt ervaring met boekhouden; ervaring met Ortec-Wals, projectontwikkeling en/of fiscaliteiten is een pré. Je ben zeer kwaliteitsbewust en je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend. Je kunt plannen en neemt anderen daarin mee. Je functioneert goed in tijdelijk stressvolle situaties.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een aanstelling voor 36 uur per week. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, maar met de intentie om te verlengen dan wel om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Wij bieden een salaris conform salarisschaal J circa € 3.600-4.600 van de cao woondiensten afhankelijk van je ervaring.

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen zijn voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling.

We zijn een ‘KLIMMR organisatie, dat betekent dat je bij ons werkt aan je duurzame inzetbaarheid samen met collega’s van 18 andere corporaties in de regio. Zo kun je netwerkbijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan verschillende workshops gericht op inzetbaarheid.

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.

 Zoek je meer informatie over onze organisatie, bezoek dan onze website www.dudokwonen.nl

Contact

Spreekt deze functie je aan? Reageer! Stuur je motivatie met curriculum vitae per mail naar vacature@dudokwonen.nl t.a.v. Annemieke Bos. Je kunt tot uiterlijk 22 februari 2018 reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Bos, HR adviseur (06 22550199).

Over Dudok Wonen

Wij bieden kansen aan mensen en aan het Gooi. Wij geloven in de kracht van onze klanten en medewerkers. Dus geloven we ook in jou. Je hebt talenten en je hebt zin om je zelf verder te ontwikkelen.  Met elkaar creëren we een omgeving waarin dat mogelijk is. We hebben jou  nodig om in de steeds sneller veranderende en onvoorspelbaardere omgeving invulling te kunnen blijven geven aan onze missie.

 

We hebben een organisatie waar maatwerk de norm is. Ons kantoor zit in een bijzonder monument, de Melkfabriek, waar we Het Nieuwe Werken hebben toegepast. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties en klanten die langskomen of hier wonen in de appartementen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen