Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Buurtbeheerder (32 -36 uur per week)

Werkgever
WonenBreburg
Plaats
Tilburg
Plaatsingsdatum
donderdag 26 september 2019
Sluitingsdatum
woensdag 9 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor het Wijkteam Tilburg Centrum zijn wij op zoek naar een ervaren:

 

Buurtbeheerder m/v (32-36uur per week)

 

Kijk jij graag om je heen, heb je oog voor wat er speelt en verdiep je je graag in mensen? Ben je handig en toon je initiatief, ook op sociaal gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als buurtbeheerder ben je de ogen en oren in complexen en buurten. Je verdiept je in elke situatie, leeft je graag in en gaat aan de slag met wat je aantreft en waarneemt. Met een open mind, want elke situatie is anders. Je gaat in gesprek met bewoners, signaleert mogelijke sociale problemen en doet er vervolgens alles aan om deze op te lossen. Op een persoonlijke, daadkrachtige en klantgerichte manier. Je werkt graag samen, houdt van duidelijke communicatie, transparantie en toont initiatief. Je bent doortastend, zelfstandig en enthousiast. Je voelt je betrokken bij actuele maatschappelijke ontwikkelingen en weet dat wijken snel veranderen. Je ziet die veranderingen en speelt daar gericht op in, samen met onze huurders, collega’s en netwerkpartners.

 

Wat houdt de functie in?

Als buurtbeheerder handel je lichte overlastzaken af, ondersteun je de woonconsulenten bij de uitvoering van hun werkzaamheden en bezoek je nieuwe huurders. Want hoe meer je weet over bewoners, des temeer je kunt betekenen voor een buurt of wijk. Je screent de woonomgeving op leefbaarheidsaspecten (schoon, heel, veilig) en signaleert eenzaamheid, verwardheid, vervuiling en andere zaken waarmee bewoners kunnen worstelen. Je zorgt er vervolgens voor dat mensen de juiste hulp krijgen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
32-36 uur

Wat levert deze functie jou op?

Veel afwisseling, uitdaging en voldoening! Het gaat om een vaste aanstelling, ingedeeld in salarisschaal F van de CAO Woondiensten. Jouw individuele inschaling bij aanstelling is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Contact

Wil je reageren? Reageer uiterlijk voor 9 oktober 2019 door via de Website van WonenBreburg en voeg je motivatie en cv toe. Voor meer informatie over de functie bel je met wijkteamleider Koos Boer 06-46252898 of met wijkteamleider Jordi Vreede 06-46252804. De gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 17 oktober. Een assessment is onderdeel van het selectieproces deze vindt plaat op maandagochtend 28 oktober.

Over WonenBreburg

WonenBreburg is een maatschappelijk georiënteerde vastgoedorganisatie. Het oplossen van volkshuisvestelijke problemen beschouwen wij als één van onze maatschappelijke opdrachten. We besteden hierbij bijzondere aandacht aan lage(re) inkomensgroepen, studenten, ouderen, mensen met beperkingen en mensen die zorg en begeleiding nodig hebben. Wij bezitten en beheren bijna 30.000 huurwoningen en zijn daarnaast actief in de projectontwikkeling van koop- en huurwoningen. Met zo’n 350 medewerkers zorgt WonenBreburg voor goede en betaalbare woningen in Tilburg en Breda. Naast het beheren van de ‘stenen’ van de woningen maakt WonenBreburg zich sterk voor prettig wonen in onze buurten en wijken.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen