Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Voorman service en onderhoud

Werkgever
Waterweg Wonen
Plaats
Vlaardingen
Plaatsingsdatum
maandag 7 januari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 7 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste duizendpoot die plezier beleeft in het coördineren van onze afdeling Service en Onderhoud. Als voorman ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van de medewerkers Service & Onderhoud op een zodanige wijze dat zij hun taken zo optimaal mogelijk uitvoeren. Je fungeert als vraagbaak en motivator voor de medewerkers Service & Onderhoud bij lastige vragen/problemen op het gebied van onderhoudswerkzaamheden. Verder ben je katalysator voor verbeteringen en om de dienstverlening aan onze klanten continu te verbeteren.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

• Mbo werk- en denkniveau;
• Vooropleiding in Bouwkunde of Bedrijfskunde;
• Klantgerichte en commerciële instelling;
• Rijbewijs B;
• Dienstverlenende houding en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Representatief en een flexibele (werk)mentaliteit;
• De wil om te ontwikkelen en gebruik te maken van moderne technieken;
• Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wij zijn aangesloten bij de cao woondiensten. Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van € 2.576,00 en een eindniveau van € 3.328,00 bruto per maand (schaal G) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring). Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van één jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Contact

Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 20 januari 2019 naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten. Als je nog vragen hebt, stel die dan gerust aan Joost van den Bergh, teamleider Service & Onderhoud. Per mail: joost.vandenbergh@waterwegwonen.nl of telefonisch: (010) 248 83 15. Graag geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Over Waterweg Wonen

Woningcorporatie Waterweg Wonen verhuurt circa 11.000 woningen en is daarmee de grootste sociale verhuurder in Vlaardingen. De kern van haar werk is zorgen voor voldoende betaalbare woningen van goede kwaliteit in een prettige woon- en leefomgeving. Voor alle klanten levert Waterweg Wonen een goede dienstverlening. Voor minder zelfredzame bewoners zet zij vanzelfsprekend een extra stap.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Management
Aanstelling
Dienstverband
Locatie
Opleiding