Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurmedewerker in hartje utrecht (tijdelijk - 32 - 36 uur per week)

Werkgever
SSH
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 9 mei 2018
Sluitingsdatum
maandag 21 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag. Ben jij servicegericht, administratief onderlegd en werk je graag samen met je collega’s aan het verbeteren van teamresultaten  dan zoeken wij jou!

 

Een enthousiaste Verhuurmedewerker die feeling heeft met een jonge, dynamische en slimme doelgroep. Wij willen een verhuurmedewerker die van afwisseling houdt. Het betreft een functie als verhuurmedewerker waarbij je met alle administratieve werkzaamheden van het huur- en verhuurproces te maken krijgt.

 

In het kort:

  • Je staat bekend als sociaal en wil de klant graag helpen. Je kunt goed luisteren en voelt je verantwoordelijk voor je bewoners en de gebouwen.

  • Je vindt het leuk om klanten te helpen en je bent gewend te communiceren met een mondige doelgroep;  

  • Je werkt nauw samen met de beheerder van de complexen en samen zorgen jullie voor tevreden huurders en optimale staat van jullie panden.

  • Je bent de deskundige voor woningzoekende studenten en de vraagbaak over wonen bij de SSH.  

  • Je schakelt tussen administratie en beheerwerkzaamheden en bent een kei in het stellen van prioriteiten.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Wie jij bent:

Je weet hoe je verhuurt aan studenten en vindt het heerlijk om de samenwerking op te zoeken. Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je de huuradministratie perfect op orde houdt. Je vindt makkelijk je weg in de verschillende automatiseringsprogramma’s zoals Key2Wocas en Woonklik en je staat open voor vernieuwing. Ook heb je een goed gevoel voor verhoudingen tussen mensen.

 

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engels taal uitstekend.

  • Je bent flexibel.

  • Je hebt oog voor verbeteringen en vindt het leuk daar gezamenlijk vorm en inhoud aan te geven.

  • Je kunt goed omgaan met ad-hoc situaties en behoudt het overzicht en vindt het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken om allerlei voorkomende klussen op te pakken. Daarnaast heb je affiniteit met onze doelgroep; de studenten.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 - 36 uur uur

Wat wij jou bieden:
Wij bieden jou een leuke functie met verantwoordelijkheid in een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Naast een pakket met goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook bieden wij een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.294,- tot € 2.941, - bruto bij een 36-urige werkweek. Wij werken vanuit een prachtig kantoor aan de Plompetorengracht in hartje Utrecht, dat brengt de gezelligheid van zowel de stad als haar bewoners.  De functie is per 1 juli 2018 beschikbaar voor vier maanden in verband met vervanging zwangerschapsverlof.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag vóór 22 mei 2018 tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Koen Seignette (Manager team Woningen) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over SSH

Wie is de SSH?

Wellicht ken je ons nog uit je studietijd toen je zelf graag op kamers wilde en woonruimte zocht. Stichting Studenten Huisvesting (SSH) is namelijk al sinds 1956 dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Met een enthousiast team maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het fundament van een geweldige en succesvolle studententijd!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen