Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedstrateeg

Werkgever
HW Wonen
Plaats
Oud-Beijerland
Plaatsingsdatum
donderdag 13 juni 2019
Sluitingsdatum
zondag 30 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Zie jij volop kansen in de verduurzamingsopgave van woningcorporaties? Kun jij collega’s en samenwerkingspartners enthousiast krijgen en verbinden aan een grotere gezamenlijke opgave? En kun jij nieuwe initiatieven goed vertalen naar onze bestaande vastgoedportefeuille, ontwikkelmogelijkheden en beleidsuitgangspunten? Dan ben jij onze kandidaat voor de vacature Vastgoedstrateeg in ons team Markt & Strategie.

Om een goed thuis voor nu en in de toekomst te realiseren, is het belangrijk dat vraag en aanbod optimaal op elkaar zijn afgestemd en dat onze woningen toekomstbestendig zijn. Jij gaat daarom werken aan het professionaliseren van onze vastgoedstrategie. Daarbij onderscheiden wij drie hoofdpunten:

  1. zorgdragen voor een goede basis (opgave in beeld, mogelijkheden voor ontwikkeling, heldere keuzes in wanneer welk type ingreep logisch en nuttig is, met welke kwaliteit),

  2. zorgdragen voor een heldere visie en strategie op de duurzaamheidsopgave inclusief onze bijdrage en opgave in meer bredere zin (deelname aan experimenten, RES, samenwerking, etc),

  3. zorgdragen voor een visie en strategie op nieuwe samenwerking en vormen van opdrachtgeverschap op het gebied van onder andere inkoop.

Je beschikt over de vaardigheden om deze onderwerpen te vertalen naar tactische keuzes en (beleids)voorstellen. Je toont daadkracht en overziet meerdere projecten. Bovendien lever je op allerhande onderwerpen en in overleggen technische input en tegenkracht om ons denken en onze oplossingen aan te scherpen en te optimaliseren.

 

Team Markt & Strategie

Je werkt als vastgoedstrateeg binnen ons team Markt & Strategie. In dit team komen de vraag van onze ‘potentiële’ huurders en ons aanbod aan woningen en dienstverlening bij elkaar. Binnen het team wordt dit uitgewerkt tot een heldere portefeuille- en vastgoedstrategie. Daarbij  worden ook ontwikkelingen en opgaven ‘van buiten’ nadrukkelijk meegenomen. Het team Markt & Strategie bestaat uit 3 medewerkers: een vastgoedstrateeg, een portefeuillestrateeg en een adviseur Markt & Strategie.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wij zoeken een enthousiaste collega met een academisch werk- en denkniveau en een bouwtechnische achtergrond. Je overziet nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van onder andere verduurzaming en langer zelfstandig thuis wonen. Je weet op deze onderwerpen externe en interne kennis en ervaring op een goede manier te verbinden en te vertalen naar realistische oplossingsrichtingen. Daarbij breng je nadrukkelijk ook je eigen kennis, ervaring en netwerk in. Je bent een verbinder én bent kritisch en vastberaden. Hierdoor creëer je draagvlak voor oplossingen en geef je tegelijk duidelijk richting. Je vindt het een uitdaging om te schakelen tussen strategisch en tactisch denken en schuwt daarna het vertalen naar beleidstukken en praktische handvatten niet. Met jouw energie en bevlogenheid bouw je mee aan onze ambitie: een goed thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.  

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Naast een gemotiveerd team bij een organisatie die volop in beweging is, bieden wij je onder andere het volgende:

  • Werken in een professionele en energieke werkomgeving waar samenwerken centraal staat. Onze organisatie gaat uit van zelfsturing en zelforganisatie. Je hebt daardoor veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;

  • Een salaris tussen  € 3.836,- en € 5.185,--  bruto (schaal K, fulltime 36 uur), afhankelijk van jouw ervaring en expertise;

  • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar en bij een wederzijds positief gevoel daarna een vast dienstverband;

  • Mobiele telefoon en laptop, vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en uitstekende pensioenvoorwaarden;

  • Een modern kantoor waar we flexwerken en de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Contact

Interesse? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corina van der Veer. Heb je interesse om als vastgoedstrateeg bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw brief en CV naar teamp&o@hwwonen.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. De werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid krijgt een interne kandidaat voorrang in de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij werven onze eigen medewerkers.

Over HW Wonen

Wie zijn wij?

HW Wonen is een middelgrote woningcorporatie met zo’n 10.000 verhuureenheden die gevestigd is in de Hoeksche Waard. Dit is tevens haar werkgebied. Wij vinden dat het niet alleen gaat om de woning, maar om het wonen. In samenwerking met onze belangrijkste stakeholders geven wij hier handen en voeten aan om voor iedere huurder een goed thuis te realiseren.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding