Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Trainees talent in huis

Werkgever
Aedes vereniging van woningcorporaties
Plaats
Den Haag
Plaatsingsdatum
maandag 23 september 2019
Sluitingsdatum
donderdag 31 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Gezocht: 21 Toekomstmakers voor mens, stad en land (Trainees Talent in Huis)

Talent in Huis is het nationale traineeprogramma van woningcorporaties. Saai? Echt niet! Wij ontwikkelen toptalenten voor een sector met mega-impact. Toekomstmakers, die zich inzetten voor een mooier Nederland. Waarin de stad van iedereen is, schulden, eenzaamheid en overlast zijn uitgebannen, we circulair bouwen en straten smart zijn. Bouw jij met ons mee?

Directe impact en complexe vraagstukken

Hoe bouwen we in een kwetsbare buurt in Amsterdam-West een community waarin bewoners elkaar ondersteunen? Hoe kunnen we big data inzetten om de wachtlijsten voor betaalbare woningen terug te dringen? Wat is ervoor nodig om onze studentencomplexen in 2030 energieneutraal te maken? Elk half jaar bijt jij je vast in uitdagende vraagstukken en werk je in rollen als junior adviseur, projectmedewerker of gebiedscoördinator aan issues die er echt toe doen.

Persoonlijke begeleiding in een professioneel traineeprogramma

Samen werken we aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want om impact te kunnen maken, heb je skills en begeleiding nodig. Samen met je mede-trainees volg je een bewezen trainingsprogramma van meer dan vijftig dagdelen, met aandacht voor inhoudelijke thema’s als duurzaamheid en vastgoedsturing, skills als creatief werken en scenarioplanning én veel aandacht voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Onderdeel van het Talent in Huis-netwerk

Word lid van het groeiende netwerk van meer dan honderd trainees en ex-trainees. Je doet waardevolle contacten op binnen en buiten je eigen traineegroep. Op borrels en op de werkvloer. Alumni van Talent in Huis hebben mooie banen. Ze werken als projectleider, adviseur, of zelfs directeur, binnen én buiten de corporatiesector. Een waardevol netwerk voor het vervolg van jouw carrière.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)
  • HBO/WO-afgestudeerd

  • Max 2 jaar werkervaring

  • Bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling

  • Zin om aan de slag te gaan in een topprogramma, samen met generatiegenoten, in een sector met impact!

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Projectontwikkeling, Staf, Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur

Een goed betaalde startersfunctie bij 3 topwerkgevers

Je werkt in anderhalf jaar bij drie verschillende woningcorporaties. Aan het einde van het traineeship weet jij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Werk je graag bij een grote club in de hoofdstad? Of kom jij tot je recht in een hecht team bij een kleine organisatie met korte lijnen? Je ervaart het tijdens je eerste echte baan, die je bovendien ruim €2500,- bruto per maand oplevert. 

Contact

Solliciteer voor 31 oktober via de website van Plateau! En reserveer de selectiedagen op 12 en 19 november in je agenda. De trainingen beginnen in december, en in januari 2020 start jouw corporatie-avontuur!

Over Aedes vereniging van woningcorporaties

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties. Zij maakt zich sterk voor de condities waaronder de aangesloten corporaties hun werk kunnen doen. Aedes geeft voorlichting en informatie en initieert onderzoek en productontwikkeling. Aedes is ook de werkgeversvereniging van de corporatiebranche waarin ruim 28.000 werknemers dagelijks werken aan goed, betaalbaar en duurzaam wonen.

De vereniging is gevestigd in Den Haag. Bij de organisatie zijn ca. 75 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen