Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch woonconsulent

Werkgever
Woonpalet
Plaats
Zeewolde
Plaatsingsdatum
donderdag 18 oktober 2018
Sluitingsdatum
maandag 5 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In deze functie ben je het visitekaartje van Woonpalet. Op technisch én sociaal vlak.

 

Samen met de zes andere medewerkers van de afdeling Klantzaken ben je verantwoordelijk voor de service naar klanten, de leefbaarheid in wijken, verhuur en incasso. Woonpalet hecht veel waarde aan een hoge klanttevredenheid en aan een goede staat van de woningen. Als technisch woonconsulent speel je hierin een belangrijke rol. Je voert woninginspecties uit, houdt toezicht op mutatie- en klachtenonderhoud, stuurt aannemers aan en verzorgt de administratieve afhandeling van onderhoudsprojecten. Budgetten bewaak je nauwgezet. Je bent veelvuldig in contact met onze huurders en hun (technisch) aanspreekpunt. Binnen Woonpalet ben jij dé deskundige op een aantal vastgoedthema’s.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je begrijpt hoe belangrijk klanttevredenheid is zonder de financiën van Woonpalet uit het oog te verliezen. Dus voel je aan wanneer je met de klant moet meebewegen én wanneer je voet bij stuk moet houden. Naast je technische kennis beschik je over ruime sociale vaardigheden. Je spreekt even gemakkelijk een twintigjarige aan op zijn woongedrag als je een adviesgesprek voert met een tachtigjarige over eventuele WMO-aanpassingen in de woning. Je hebt een positieve, proactieve houding, je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen en je bent niet verlegen. Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde of verhuur en makelaardij) en je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Je gaat werken in een vooruitstrevende, klantgerichte organisatie met een informeel karakter. Wij bieden een salaris conform de cao woondiensten, schaal G (minimaal € 2.576 – maximaal € 3.328) afhankelijk van ervaring. We vinden de ontwikkeling van de organisatie én van de medewerker erg belangrijk en bieden daarvoor ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Woonpalet

Woonpalet is een ambitieuze aanbieder van woningen en woondiensten in Zeewolde: de jongste gemeente van Nederland. We verhuren zo'n 1.950 woningen en bouwen zowel huur- als koopwoningen voor de lokale markt. Woonpalet biedt producten en diensten aan op het gebied van wonen en speelt daarbij in op de wensen van de klant. Wij bedienen vanuit onze missie klanten die niet zelf in hun woonwensen kunnen voorzien en steeds vaker ook klanten die kiezen voor gemak en service. Woonpalet is een woningcorporatie die uitdagingen, nu en in de toekomst, met veel enthousiasme aangaat.

Solliciteer direct