Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Specialist installaties bedrijfsbureau (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
woensdag 26 september 2018
Sluitingsdatum
zondag 14 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als specialist installaties bedrijfsbureau ben je verantwoordelijkheid voor het vakspecifieke beheer van de technische installaties in onze hele vastgoedportefeuille. Je vertaalt technische ontwikkelingen en ontwikkelingen qua wet- en regelgeving naar passend beleid. Ook adviseer je je collega’s tijdens de voorbereiding en ontwikkeling van diverse renovatie-, transformatie- en (sloop)-nieuwbouwprojecten over geschikte technische installaties. Je kunt hierbij denken aan adviezen over bestekken, werkomschrijvingen en offertes voor bijvoorbeeld warmtepomp of ventilatiesystemen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van relevante onderhoudsovereenkomsten en implementeer je processen, procedures en richtlijnen op het gebied van technische installaties. Je bewaakt daarbij ook de uitvoering en naleving van de onderhoudsovereenkomsten en signaleert eventuele afwijkingen. Binnen Woonzorg Nederland treed jij op als sparringpartner voor de projectleiders en ben jij – als specialist - aanspreekpunt voor alle vragen over technische installaties zowel van collega’s als van leveranciers. Je maakt deel uit van het bedrijfsbureau en werkt daar nauw samen met contractbeheerder, de administratief medewerker en de projectleiders.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt oog voor detail en vanuit je kennis en ervaring weet je de beste oplossingen te kiezen. Je werkt methodisch en kritisch en beschikt over actuele kennis van de woningmarkt. Verder ben je in staat om gevraagd en ongevraagd, onderbouwde adviezen uit te brengen. Ook beschik je over actuele kennis van onderhoud, conditiemetingen en geldende wet en regelgeving op gebied van veiligheid. Trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volg je nauwlettend en je kunt deze vertalen naar concrete processen en beleid. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (techniek/installaties) en je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol. Doordat je in deze rol regelmatig onderweg bent, is het van belang dat je over een geldig rijbewijs beschikt en in bezit van een eigen auto bent.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten met daarnaast aanvullende arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een salaris in schaal J CAO Woondiensten (minimaal € 3.486,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Contact

Ga dan vóór 15 oktober a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cees Stam (manager onderhoud & realisatie, via 020-6662666.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct