Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior technisch adviseur m/v

Werkgever
De Sleutels
Plaats
Leiden
Plaatsingsdatum
vrijdag 10 februari 2017
Sluitingsdatum
zondag 26 februari 2017

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Binnen deze functie heb je de ruimte om je verder te specialiseren op het gebied van de kwalitatieve uitvoering van het onderhoud en bouwkundige advisering in een klantgerichte omgeving.

 

Zo ben je, samen met je directe collega’s,  onder andere verantwoordelijk voor: 

  • Het in ruime zin toetsen van de uitbestede mutatie-onderhoudswerkzaam-heden aan de kaders van de gemaakte contract-afspraken, alsmede het zorgen voor professionele inkoop van het mutatie-onderhoud.
  • Het analyseren en beoordelen alsmede intern rapporteren over de prestaties van de partijen belast met het mutatie-onderhoud.
  • Het professioneel behandelen en afhandelen van moeilijk oplosbare of bijzondere klachten en huurderswensen van bouwtechnische aard.
  • Het integraal leiden van projecten planmatig onderhoud vanaf de initiatieffase van de project tot en met de nazorg, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de bewonerscontacten.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

We zoeken kandidaten met affiniteit in de volkshuisvesting en aannemersbranche, met een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in bouwkundig renovatiewerk en in het bezit van een rijbewijs.

We verwachten kennis van de bouwregelgeving, Arbo-wetgeving, en van producten en materialen. Ervaring op het gebied van VvE-beheer is een pré.

Daarnaast kun je goed communiceren met klanten en collega’s, ben je klant- en oplossingsgericht, kan je zelfstandig werken, zoek je ook actief samenwerking met anderen om het beste resultaat te bereiken. Je vindt het werken met mensen een belangrijk onderdeel van je baan.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal  € 3.820,- bruto per maand (schaal H) op basis van een arbeidsduur van 36 uur per week. 

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leonie Kooij, hoofd Bedrijfsbureau, telefoonnummer 071 – 516 27 25. We nodigen je van harte uit om vóór 26 februari schriftelijk te solliciteren op bovenstaande functie door middel van de knop “reageren op vacature”. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.

Over De Sleutels

Woningcorporatie de Sleutels geeft je graag ruimte om te werken. Dat doen we met ongeveer 100 gedreven collega’s die samen een betrokken organisatie vormen.

Solliciteer direct