Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior financieel medewerker

Werkgever
Aedes vereniging van woningcorporaties
Plaats
Den Haag
Plaatsingsdatum
vrijdag 28 juni 2019
Sluitingsdatum
zondag 21 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige Senior Financieel medewerker. Als Senior Financieel medewerker geef je advies, stel je financiële stukken op en verbeter je processen. Ben jij een scherp financieel sparringpartner met een kritische blik? Neem jij het initiatief om verbeteringen door te voeren? Heb jij affiniteit met ICT en ben je praktisch ingesteld? Reageer dan nu!

Je bent een sparringpartner voor de (project)managers en o.a. verantwoordelijk voor de Planning & control cyclus. Zo nodig informeer en adviseer je de directie en het management. Je stelt samen met je collega’s de begroting en jaarrekening op, houdt de administraties actueel, verzorgt managementrapportages, voert het functioneel beheer van de financiële systemen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van processen. Je werkt in een klein team financiën van 4 collega’s binnen de afdeling Bedrijfsvoering en rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Als Senior Financieel medewerker beschik je in elk geval over de volgende kennis, competenties en ervaring:
- Afgeronde bedrijfseconomische/administratieve opleiding op HBO-niveau;
- Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
- Affiniteit met ICT. Ervaring met Exact en Power-Bi is een aanbeveling;
- Praktisch en een aanpakker;
- Stevige persoonlijkheid, communicatief sterk en overtuigend.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur

Aedes biedt een tijdelijk dienstverband aan van één jaar met de intentie om het contract daarna om te zetten naar een vast dienstverband. Het betreft een functie voor 28-32 uur per week. Naast een pakket van uitstekende primaire (maximaal circa €4302,- bruto per maand) en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. NS-businesscard) krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen in een breed aanbod van opleidingen en coachingstrajecten.

Contact

Bij de werving en selectie laat Aedes zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via de website van Aardoom & de Jong. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 21 juli tegemoet.

Over Aedes vereniging van woningcorporaties

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties. Zij maakt zich sterk voor de condities waaronder de aangesloten corporaties hun werk kunnen doen. Aedes geeft voorlichting en informatie en initieert onderzoek en productontwikkeling. Aedes is ook de werkgeversvereniging van de corporatiebranche waarin ruim 28.000 werknemers dagelijks werken aan goed, betaalbaar en duurzaam wonen.

De vereniging is gevestigd in Den Haag. Bij de organisatie zijn ca. 75 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen