Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Regisseur wonen

Werkgever
Intermaris
Plaats
Hoorn
Plaatsingsdatum
maandag 7 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte en energieke

Regisseur Wonen
voor 32-36 uur per week

De afdeling
De afdeling Projecten heeft een ambitieuze investeringskalender met omvangrijke en uitdagende projecten. Zowel herstructurering (renovatie en sloop/nieuwbouw) als uitbreidingsnieuwbouw in Hoorn en Purmerend is onze opdracht. In het team Projecten zijn alle disciplines aanwezig die nodig zijn voor een succesvolle aanpak. Intermaris stelt daarbij de huurder en klant centraal. Met jouw collega’s werk je in projectteamverband samen. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het creëren van het maatschappelijke en bewonersdraagvlak bij de herstructureringsprojecten. Daarnaast adviseer je bij de herhuisvestingstrajecten en ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de bewonersparticipatie.

De functie

  • Je bent de ‘sociale’ spin in het web bij de herstructureringsprojecten van Intermaris.
  • Je adviseert bij de projecten o.a. over het programma van eisen en de gewenste kwaliteit van de woningen en de woonomgeving.
  • Je stelt bij herstructurering en renovatie het sociaal plan en het participatieplan op. Je doet dit in overleg met de betrokken medewerkers en/of bewoners.
  • Je werkt mee aan de voorbereiding en uitvoering van het communicatieplan.
  • Je coördineert, betrekt en informeert bewoners en lost complexe bewonersvragen op en coördineert de uitvoering van leefbaarheidsactiviteiten.
  • Je draagt mede zorg voor een goede overdracht van de nieuwbouwwoning aan onze klanten.


Jouw profiel
Je hebt een hbo denk- en werkniveau en ruime werkervaring op het gebied van herstructureringsprojecten, leefbaarheid en bewonersparticipatie. Het schrijven van besluitvormingsdocumenten gaat je makkelijk af. Je bent verder in staat meerdere taken naast elkaar uit te voeren en weet hierin prioriteiten te stellen. Ook relevante wet- en regelgeving waaronder het huurrecht is jou niet onbekend. Verder werk je al projectmatig en heb je geen ‘9 tot 5’ mentaliteit. Jij zet jouw werktijden zo in dat je het meest optimale resultaat uit het klantcontact weet te halen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
Wij bieden een boeiende en afwisselende functie bij een maatschappelijke organisatie. De functie is ingeschaald in functieschaal I van de CAO Woondiensten: minimaal € 3.091 en maximaal € 4.292 bruto per maand. Wij willen graag dat je jezelf verder ontwikkelt en bieden daar ruime mogelijkheden voor.

Solliciteren
Interesse? Direct solliciteren kan ook. Stuur je motivatie met cv per e-mail voor 20 januari 2019 via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie kun je bellen met Walter van Lubeck, teamleider Projecten via tel. 088-25 20 213. Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure, een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 t/m 36 uur uur

Contact

Walter van Lubeck 088-25 20 213

Over Intermaris

Intermaris is actief in West-Friesland en Waterland. Wij verhuren ruim 17.000 VHE’s (Verhuurbare Eenheden: galerij- of portiekwoningen, eengezinswoningen, garages en winkelruimtes) in verschillende soorten en prijsklassen. Intermaris is een maatschappelijk gerichte en klantgedreven organisatie. Intermaris werkt vanuit twee vestigingen, in Hoorn en Purmerend. 

Intermaris heeft een duidelijke missie. Waar staat Intermaris voor? Op welke doelgroep richten wij ons en hoe gaan wij te werk? Een nadere kennismaking met onze organisatie.

Solliciteer direct