Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectmanager nieuwbouw

Werkgever
Woningstichting Leusden
Plaats
Amersfoort
Plaatsingsdatum
dinsdag 19 februari 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 8 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je werkt aan nieuwbouw en renovatieprojecten, van idee tot oplevering. Dit doe je in nauw overleg met collega's, projectontwikkelaars, gemeente en andere betrokkenen, zoals omwonenden en bewoners. Je beheer(s)t de planning, de kosten en het verloop van het project. Daarnaast geef je met analyses en onderzoek input aan ons beleid. Met de juiste skills in onderhandeling en samenwerking werk je mee aan ons doel: het bieden van een (t)huis aan onze doelgroep.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)
  • Ervaren in nieuwbouw, renovatie en verduurzaming
  • Zelfstandig & teamplayer
  • Digitaal werken is geen probleem
  • Maatschappelijk betrokken
  • Een pré als je al werkt met woningcorporaties
  • Resultaatgericht, nauwkeurig en goed in communicatie
  • Opleiding HBO-bouwkunde of vergelijkbaar (werk)niveau

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Ontwerp, aanbesteding, uitvoering, oplevering, nazorg en overdracht: volledige regie van idee tot (t)huis.

Wij stimuleren initiatief en persoonlijke ontwikkeling met een ruim opleidingsbudget. Een jaarcontract, voor 36 uur per week, in functiegroep L (fulltime: € 4.138 - € 5.747), inschaling op basis van ervaring.

Contact

Ben jij de projectmanager die we zoeken? Stuur je sollicitatie voor 8 maart naar Monique Brewster, directeur-bestuurder. Dit kan per mail: m.brewster@wsleusden.nl. Wil je meer weten over de functie? Kijk dan op www.wsleusden.nl of neem contact op met Monique (033 - 4944262)

Over Woningstichting Leusden

Woningstichting Leusden (WSL) is een betrokken corporatie in de gemeente Leusden. Als sterk lokaal verankerde partij met een bezit van circa 2.600 woningen zijn we dé sociale verhuurder van Leusden, met een betaalbaar woningaanbod in de gemeente Leusden. Bij WSL werken bijna 30 medewerkers.

Door onze verbondenheid met Leusden voelen we ons verantwoordelijk om nu en in de toekomst continuïteit te bieden en onze dienstverlening af te stemmen op de huidige en toekomstige wensen en behoeften van onze huurders. Deze verantwoordelijkheid vullen we in met betrokken medewerkers, die samen met onze maatschappelijke partners verschil maken in Leusden. 

Wij zijn er voor mensen met een krappe beurs of met een bijzondere zorgvraag. Iedereen die woont of wil wonen in Leusden kan bij ons terecht met vragen, maar wij zijn er in het bijzonder voor woningzoekenden en huurders die zich niet zelf kunnen redden op de woningmarkt. 

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat goed en betaalbaar wonen bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze huurders.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen