Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Opzichter projecten (36 uur)

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
dinsdag 7 mei 2019
Sluitingsdatum
zaterdag 1 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Door jouw inzet lopen onze vastgoedprojecten op rolletjes. Je houdt toezicht op planmatig en groot onderhoud, herstructurering en nieuwbouw. Je zorgt voor een goede projectadministratie, controleert bestekken en tekeningen, offertes en planningen. Je zorgt dat aannemers zich houden aan de gemaakte afspraken. Je adviseert en rapporteert aan de projectleiders over de lopende projecten en meldt wijzigingen en afwijkingen.

Dat onze huurders tevreden zijn, heeft alles met jouw aanpak te maken. Je vindt het plezierig om goede contacten te onderhouden met bewoners en gaat adequaat om met klachten tijdens de onderhoudstermijn. Je verzorgt de bouwkundige overdracht tussen opdrachtgever en de opdrachtnemer en de sleuteloverdracht aan de huurders. Je verzorgt de planning en de communicatie van opleveringen naar bewoners en derden toe. Je verzorgt inspecties van derden zoals bijvoorbeeld VvE’s.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je bent een teamspeler en je bent resultaatgericht, hebt oog voor kwaliteit en denkt in oplossingen. Daarnaast beschik je over een afgeronde MBO+ opleiding richting bouwkunde of hebt een vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je beschikt over een VCA-VOL, hebt enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom bouwen, veiligheid en milieu. Daarnaast heb je kennis van MS Office en ervaring met Resultaatgericht Samenwerken bij (groot)onderhoudsprojecten is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Een boeiende functie met enthousiaste collega’s. De CAO Woondiensten is van toepassing, aangevuld met een eigentijds bedrijfsreglement met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De voorlopige indeling van deze functie is CATS schaal G, startniveau € 2.718 en eindniveau € 3.328 per maand. De inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Als je in de afgelopen 6 maanden bij een woningcorporatie hebt gewerkt, bedraagt het schaalmaximum € 3.578,- bruto per maand. Wij bieden een jaarcontract met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Claudia van Deijck, Hoofd Transformatie, tel: 0318 – 695647. Stuur je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 1 juni 2019. Op 13 juni wordt de eerste ronde gesprekken gevoerd. Op 14 juni vindt de tweede ronde gesprekken plaats. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie in Ede met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland. Het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken ca. 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonsensen van haar klanten.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen