Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker verhuur (m/v) 36 uur per week

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
maandag 3 december 2018
Sluitingsdatum
zondag 16 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij dé persoon die energie krijgt van het communiceren met en het informeren van woningzoekende studenten en promovendi? En zorg jij ervoor dat alle administratieve processen netjes worden afgehandeld? Dan zoeken wij jou!

Jij informeert en communiceert met (toekomstige) huurders over de toewijzingen en verhuuraspecten van Idealis. Klanten en (toekomstige) bewoners worden vriendelijk en relatiegericht over processen en woongebouwen geïnformeerd en hun vragen hierover worden snel beantwoord. Dit gebeurt veelal via e-mail. Het betreft vragen over het toewijzingsbeleid, huur, huurcontracten, huurtoeslag, onderhuur, uitstroom en huuropzeggingen.

Samen met de klant kijk je mee in diverse automatiseringssystemen wat zijn of haar status is en help je hem of haar desgewenst verder. Op de open dagen van de onderwijsinstellingen sta je je toekomstige klanten enthousiast te woord en laat je zien waarom het prettig is om bij Idealis te huren.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je bent een teamplayer met een servicegericht karakter. Het omgaan met (internationale) studenten spreekt je aan, net zoals het werken in een informele maar ambitieuze omgeving.

Je spreekt de taal van jongeren en communiceert relatiegericht en duidelijk in het Nederlands én Engels. Problemen los je zelfstandig op en je toont initiatief. Het verhuurproces is volledig digitaal; je kunt vragen van klanten snel plaatsen in het proces, je hebt veel affiniteit met automatisering en processen. Je begrijpt de achterliggende systemen en ziet het als een uitdaging om de processen te optimaliseren. Je werkt accuraat, proactief en je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.

Van humor, plezier in je werk en plezier met je collega’s worden ook wij blij. Er is flexibiliteit in je werktijden maar je moet ook op een aantal dagen tot 18:00 uur beschikbaar zijn gezien onze openingstijden.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Het salaris is afhankelijk van achtergrond en ervaring en bedraagt minimaal € 2.486,-- en maximaal € 3.019,-- bruto per maand (schaal F van de CAO Woondiensten). Dit is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor maandag 17 december naar vacatures@idealis.nl. Voor een eventuele 2e gespreksronde vragen wij je om voorafgaand aan dit gesprek een online assessment te doen. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Bart van As, manager Wonen/Vastgoed op telefoonnummer 0317-426161.

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Samen staan wij voor pretttig en betaalbaar wonen voor de ruim 5.400 studenten en PhD-ers in Ede en Wageningen. Daar verbinden wij ons mee. In alles wat wij doen staat die onbezorgd wonende student, onze huurder, centraal.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen