Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker rapportage (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
donderdag 6 december 2018
Sluitingsdatum
zondag 30 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Medewerker Rapportage draag je in belangrijke mate bij aan het succes van ons bedrijf. Je werkt samenwerking met de medewerkers en Teamleider Rapportage aan het op tijd realiseren van de verantwoordingsrapportages zoals: MJP en Begroting, Maandrapportage, Kwartaalrapportage, Jaarrekening, dVi, dPi, Fiscale aangiftes en Benchmarkgegevens. Je houdt je bezig met het samenstellen en bijhouden van het balansdossier (bijvoorbeeld t.b.v. de accountantscontrole) en het uitrekenen van kengetallen en ratio’s relevant voor borging en financiering. Je bent mede verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van uitvoering van de diverse administraties. Ook signaleer je procesverbeteringen die bijdragen aan de kwaliteit van informatie voor verantwoording en besturing.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt HBO werk en denkniveau (HEAO/accountancy/SPD) bij voorkeur aangevuld met fiscale modules en je hebt ervaring met methoden en technieken inzake de (financiële) verslaglegging en daarbij van toepassing zijnde wettelijke voorschriften. Voor deze functie is analytisch vermogen van groot belang en kennis van en ervaring met complexe financiële processen is een pré. Daarnaast behoren uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden en onafhankelijkheid tot de functie eisen. Fiscale kennis, bijvoorbeeld VPB, BTW en Verhuurderheffing zijn belangrijke onderdelen van de functie. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Amstelveen.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

We verwachten veel van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt. Zo bieden we een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Voor deze functie geldt een salaris in schaal J CAO Woondiensten (minimaal € 3.486,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Contact

Ga dan vóór 31 december a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen Yvonne van Roosendaal, Teamleider Rapportage via 020 - 666 2607. De eerste gespreksronde is gepland in de week van 7 januari. De externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen