Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker financiële zaken a

Werkgever
Waterweg Wonen
Plaats
Vlaardingen
Plaatsingsdatum
maandag 7 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 20 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als medewerker Financiële Zaken A draag je zorg voor onderdelen van de financiële verslaglegging en rapportages en lever je een bijdrage aan het optimaliseren van het administratieve beleid van de organisatie. Je voert (sub)administraties zoals de projectadministratie en je draagt bij aan het verbeteren van de diverse systemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor applicatiebeheer.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

• Hbo werk- en denkniveau;
• Minimaal 2 jaar werkervaring;
• Grondige kennis van boekhouden en financiële softwarepakketten;
• Gevorderd Excel;
• Dienstverlenende houding, flexibel in het switchen tussen werkzaamheden;
• Resultaatgericht, verantwoordelijk, integer en accuraat.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur

Wij zijn aangesloten bij de cao woondiensten. Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van € 3.091,00 en een eindniveau van € 4.292,00 bruto per maand (schaal I) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring). Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van één jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Contact

Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 20 januari 2019 naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten. Als je nog vragen hebt, stel die dan gerust aan Henk Visser, teamleider Financiën. Per mail: henk.visser@waterwegwonen.nl of telefonisch: (010) 248 88 26. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. Graag geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Over Waterweg Wonen

Woningcorporatie Waterweg Wonen verhuurt circa 11.000 woningen en is daarmee de grootste sociale verhuurder in Vlaardingen. De kern van haar werk is zorgen voor voldoende betaalbare woningen van goede kwaliteit in een prettige woon- en leefomgeving. Voor alle klanten levert Waterweg Wonen een goede dienstverlening. Voor minder zelfredzame bewoners zet zij vanzelfsprekend een extra stap.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Directie/RvB/RvC
Aanstelling
Dienstverband
Locatie
Opleiding
Salaris