Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Managementassistent/ officemanager voor 24 uur per week

Werkgever
Stichting Kences
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
maandag 11 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 24 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Kences is het landelijk kenniscentrum studentenhuisvesting en de brancheorganisatie van sociale studentenhuisvesters in Nederland. Kences bestaat uit twaalf woningcorporaties die door heel Nederland werken voor beschikbare en betaalbare studentenhuisvesting. 

 

Kences is o.a. verantwoordelijk voor de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting, talrijke in- en externe bijeenkomsten ter bevordering van sociale studentenhuisvesting, belangenbehartiging, het verzorgen van trainingen, een jaarlijks congres, een dagelijkse nieuwsservice en afstemming tussen alle ketenpartners in de studentenhuisvesting.

Ter ondersteuning van deze verantwoordelijkheden werken de corporaties nauw samen en bestaat het Kencesbureau. Dit bureau bestaat uit de directeur, twee medewerkers en een stagiair.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

  • afhandeling inkomende en uitgaande post, telefoongesprekken en e-mail;
  • agendabeheer;
  • ontvangst gasten en gereedmaken vergaderruimte;
  • licht financieel-administratief werk;
  • voorbereiding en verslaglegging (bestuurs)vergaderingen;
  • beheer online archief;
  • samenstellen en verzenden dagelijkse nieuwsservice;
  • bewaking actiepunten en afspraken; 
  • voorbereiding jaarverslag, begroting en subsidieaanvragen;
  • plannen en mede-organisatie van het jaarcongres, trainingen en andere bijeenkomsten. 

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je bent bij voorkeur zo spoedig mogelijk beschikbaar voor 24 uur per week verdeeld over 4 dagen per week. Het liefst maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Een referentie- en diplomacheck kunnen onderdeel uitmaken van onze procedure. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur

Kences biedt een leuke, verantwoordelijke functie in een klein team met betrokken en enthousiaste collega’s. Naast een pakket met goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook biedt Kences een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.486, - tot € 3.019, - bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 

Kences werkt vanuit een prachtig kantoor aan de Plompetorengracht in hartje Utrecht, dat brengt de gezelligheid van zowel de stad als haar bewoners.  

Contact

Met vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Anneriek van Schie (bureaumanager) via ons algemene telefoonnummer (030) 25 25 777. Meer informatie over Kences is te vinden op www.kences.nl.

Over Stichting Kences

Kences is in 1999 opgericht als kenniscentrum studentenhuisvesting en samenwerkingsverband van studentenhuisvesters. De bij Kences aangesloten deelnemers verzorgen samen een derde van de studentenhuisvesting in Nederland (ongeveer 91.500 eenheden). Het gaat hierbij om huisvesting van Nederlandse studenten, internationale diplomastudenten, studiepuntmobiele studenten en uitwisselingsstudenten. 

De studentenhuisvesting is een wereld op zich en vraagt om specifieke kennis en een op maat gesneden aanpak. De kracht van Kences is de ruime gezamenlijke kennis en ervaring van de deelnemers op het gebied van studentenhuisvesting. Kences volgt de behoefte ontwikkelingen in het hoger onderwijs op de voet en realiseert via de deelnemers voldoende, geschikte en betaalbare studentenhuisvesting.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen