Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Helpdeksmedewerker ict (36 uur/week)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
donderdag 1 augustus 2019
Sluitingsdatum
zaterdag 31 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als helpdeskmedewerker zorg jij ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft en dat je collega’s binnen Woonzorg Nederland goed worden ondersteund bij hun vragen. Natuurlijk zorg je er ook voor dat nieuwe collega’s worden voorzien van goed ingerichte bedrijfsmiddelen en adequaat worden geïnformeerd over het eerste gebruik hiervan. Daarnaast werk je mee bij het testen en evalueren van computerfaciliteiten- en programma’s op bruikbaarheid voor onze organisatie en maak je  gebruikersdocumentatie. Je steekt je de handen uit de mouwen, neemt initiatief, signaleert trends en onderscheidt deze van incidentele veranderingen en komt gevraagd en ongevraagd met verbetervoorstellen. Je werkt zowel proactief als vraag gestuurd, samenwerken binnen en buiten het eigen team is vanzelfsprekend.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Schoolverlater, Starter (0-3 jaar)

Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau. Je bent integer en analytisch en werkt zelfstandig en je voelt je verantwoordelijk voor je inhoudelijk ondersteunende dienstverlening en je eigen ontwikkeling.  Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en ben je sociaal vaardig. Affiniteit met Microsoft 365 is een pre. Je beschikt over een rijbewijs en bent bereid om te reizen naar onze locaties in het land.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een leuk en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.

Woonzorg verwacht veel van de medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terugkrijgt. Zo biedt Woonzorg Nederland een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Het betreft een jaarcontract met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Voor deze functie geldt een salaris in schaal F CAO Woondiensten (minimaal € 2.486,-  en maximaal € 3.019,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Als gevolg van het nieuwe CAO principe akkoord worden salarisbedragen per april 2019 met 3,25% verhoogd en per januari 2020 nog eens met 2,25% verhoogd.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Folkert de Gans, teamleider operations via 06-53997895 of Harry Verkaik, manager I&A via 06-22464056.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Solliciteer direct