Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Functioneel applicatiebeheerder

Werkgever
Woonkwartier
Plaats
Zevenbergen
Plaatsingsdatum
dinsdag 6 augustus 2019
Sluitingsdatum
zondag 25 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In deze spilfunctie ben je de steun en toeverlaat voor collega’s op het gebied van applicaties ter ondersteuning van de klantprocessen. Je zorgt dat deze optimaal werken, dat ze up-to-date blijven en dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Ook denk je mee over mogelijke verbeteringen en lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie hiervan.  

 

Wat ga je doen?

  • Je helpt collega’s bij vragen over de werking van systemen of applicaties of bij problemen hiermee.

  • Je lost incidenten op, voert standaard wijzigings- en service aanvragen uit en schakelt met alle betrokken partijen.

  • Je zorgt dat lopende systemen en applicaties up-to date blijven, nieuwe functionaliteiten worden geïmplementeerd en gebruikers hierover instructies krijgen.

  • Je volgt ontwikkelingen op de markt en weet wat er voor vergelijkbare processen nog meer aan mogelijke oplossingen beschikbaar is.

  • Je overlegt regelmatig met betrokken collega’s over mogelijke verbeteringen in het proces en het gebruik van applicaties hierbij. Je zorgt dat proces- of afdelingsoverstijgende aanvragen met prioriteit worden beoordeeld.

  • Je denkt mee in projectgroepen waarbij je jouw kennis en kunde inbrengt.

  • Je draagt bij aan het AVG-compliant blijven en biedt ondersteuning bij het operationaliseren van het informatiebeveiligingsbeleid.

  • Je draagt bij aan de uitvoering van datamanagement & -kwaliteit.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je wordt enthousiast van proces- en systeemoptimalisatie, maar vooral ook om hierin de leiding te nemen en dit samen met jouw toekomstige collega’s te realiseren. Je hebt een servicegerichte instelling en bent gedreven om collega’s en de organisatie snel en goed verder te helpen. Je bent nieuwsgierig en volgt ontwikkelingen op jouw vakgebied op de voet. Collega’s ervaren je als een toegankelijke en betrokken collega met veel kennis, vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Werkervaring in de woningcorporatie branche is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Woonkwartier is open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken wat flexibel werken en ook thuis werken mogelijk maakt. We bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder opleidingsmogelijkheden en een iPhone, iPad, laptop) en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal H (max. € 3.685). We starten met een jaarcontract met de intentie dit om te zetten in een vast dienstverband.

Contact

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HR adviseur of Roy van Wel, teamleider I&A via 0168 35 00 00. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 25 augustus. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 28 augustus in de middag en donderdag 29 augustus in de ochtend. Als we je uitnodigen, bellen we uiterlijk op maandag 26 augustus.

Over Woonkwartier

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo'n 9.500 woningen in achtien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto "altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Solliciteer direct