Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Ervaren woonservicemedewerker (36 uur)

Werkgever
De Kernen
Plaats
HEDEL
Plaatsingsdatum
vrijdag 11 januari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 17 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Werkzaamheden
Vanuit ons kantoor in Hedel ben je verantwoordelijk voor de woonruimteverdeling en behandel je vragen over woningtoewijzingen. Je bent het aanspreekpunt extern en intern voor o.a. mutaties, herstructurering en nieuwbouw. Jij kunt in het dagelijks contact met onze huurders het verschil maken en dat geeft jou plezier. Jouw duidelijke uitleg en snelle afhandeling wordt door onze klanten hoog gewaardeerd.

Je bent een aanvulling op het team, waardoor we onze dienstverlening op locatie goed kunnen organiseren en onze klant centraal kunnen blijven stellen.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wij vragen

  • MBO opleiding in de dienstverlenende sfeer
  • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en , kennis van huurrecht
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden
  • Kennis van woonruimteverdeling en passend toewijzen
  • Enige kennis van bouwkunde

 

Persoonlijkheid

Je kunt goed werken in een groep en je wilt het gezamenlijk belang dienen. Je neemt de tijd om zaken te analyseren, bent sociaal ingesteld en houdt tegelijkertijd het doel voor ogen. Je maakt je de werkprocessen snel eigen en je kunt hoofd- en bijzaken scheiden. Je bent representatief en communicatief vaardig. Je bent een bruggenbouwer, besluitvaardig en houdt het overzicht.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden

In eerste instantie een contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is ingedeeld in schaal F (bij 36 uur € 2.486,- maximaal € 3.019,-)  van de CAO Woondiensten. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden prima. Naast een goede CAO investeren wij veel in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. We hebben een heldere visie en strategie en iedereen draagt hieraan bij. Je krijgt bij ons de ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen.  

Contact

De Kernen Petra Sprang

Over De Kernen

Van een werkgever als De Kernen mag je dynamiek verwachten. Bij ons werk je in een boeiende omgeving waarin professionaliteit hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden samen- en netwerken belangrijk, net als autonomie en zelfstandigheid. Ook hechten we er veel belang aan dat iedereen een goede verbinding kan maken met het eigen vakgebied en de rest van de organisatie, de klant en externe partijen.

De Kernen is een goede werkgever met oog voor de kwaliteiten en levensfase van elke medewerker en met ruimte voor mensen. We hanteren de CAO-woondiensten en het zogeheten cafetaria-model, waarmee een deel van de arbeidsvoorwaarden flexibel is. Bij De Kernen werken 50 mensen.

Solliciteer direct