Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Coördinator servicebeheer

Werkgever
Woonopmaat
Plaats
Heemskerk
Plaatsingsdatum
maandag 15 april 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 23 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als coördinator Servicebeheer schakel je tussen bewoners en contractafspraken. Je bent de coördinator op het gebied van bijzondere vragen, verzoeken of klachten van huurders. Jij zorgt ervoor dat zaken voor de bewoner worden geregeld en doet dat samen met collega’s en de betrokken partijen als leveranciers of gemeenten. Ons doel is om onze huurders een echt thuis te geven. We willen ons ontwikkelen naar een open, gastvrije en betrokken organisatie waarmee je graag in
gesprek raakt. Jouw opdracht is om te schakelen, te stroomlijnen en te verbinden, zodat speciale verzoeken of klachten soepel en snel en naar tevredenheid met de betrokken partijen worden afgehandeld.

Jij gaat op 50/50 basis flexen op twee afdelingen.

  • Vanuit Wonen zorg je voor de afhandeling van bijzondere reparatie- en onderhoudsverzoeken- of klachten en speciale aanvragen van huurders (woningverbetering, woningaanpassing, WMO). Je analyseert voorts de uitgaven op het gebied van dagelijks onderhoud.
  • Vanuit Vastgoed werk je samen met je collega contractbeheerder bedrijfsbureau aan het ondersteunen en beheren van onderhoudscontracten.

En je doet dit door actief informatie bij collega’s, leveranciers, huurders of stakeholders op te halen.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)
  • Je bent sociaal zakelijk. Je hebt oog voor de huurder en maakt de juiste afwegingen voor de organisatie, rekening houdend met beleids- en contractafspraken.
  • Je bent sparringpartner voor je collega’s binnen Wonen en Vastgoed.
  • Je kunt plannen en organiseren. Je houdt overzicht, bewaakt de voortgang en doet voorstellen.
  • Je bent een verbinder. Je bent in staat om partijen met verschillende belangen te verbinden naar gedragen oplossingen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur
  • Een tijdelijke functie voor 1 jaar (vanwege vervanging).
  • Een fulltime functie (36u).
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal G (afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2.718 – € 3.328 per maand) en er zijn prima secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere op het gebied van scholing en opleiding.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marco Pieneman, hoofd dagelijks en wijkbeheer via 0251-256010. Wil je reageren? Stuur dan vóór dinsdag 23 april 2019 jouw CV en motivatie naar vacature@woonopmaat.nl onder vermelding van coördinator Servicebeheer en houd rekening met de volgende planning: de gesprekken met de kandidaten vinden plaats op donderdagmiddag 25 april en vrijdagochtend 26 april.

Over Woonopmaat

Woonopmaat is een lokale woningcorporatie in de Noordelijke IJmond met bijna 9000 woningen in Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee. In een organisatie met korte lijnen werken ruim 70 medewerkers dagelijks aan het bieden van een prettige en veilige woning en woonomgeving. Woonopmaat heeft een ambitieuze vastgoed- en verduurzamingsopgave en werkt in haar opgaven nauw samen met haar huurdersorganisatie, gemeenten en andere partners. We krijgen jaarlijks een hoge klantwaardering van onze huurders (A-score Aedes benchmark).
Daar zijn we trots op! Meer informatie vind je op www.woonopmaat.nl

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen