Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Clustermanager zwolle-assen (36 u p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Assen
Plaatsingsdatum
woensdag 27 december 2017
Sluitingsdatum
zondag 7 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als clustermanager draag je, samen met je team Bewonersconsulenten, in belangrijke mate bij aan het succes van Woonzorg Nederland. Om de afgesproken doelen op het vlak van klanttevredenheid, bezettingsgraad en begrotingen te  realiseren houd je je bezig met werkprocessen, rapportages en financiën. Verder zie je toe op het beheer en de exploitatie van wooncomplexen in het cluster. Het (doen) stellen van complex(meer-)jaarplannen, opstellen van begrotingen en de uitvoering hiervan behoren tot je verantwoordelijkheden.

In samenspraak met je team onderhoud je contact met gemeenten, zorgaanbieders en dienstverleners ter bevordering van het dienstverleningsniveau in de wooncomplexen. Jullie doel hierbij is de adequate positionering van de complexen. Je draagt bij aan de planvorming van scheiden van wonen en zorg trajecten, en transformatie-, renovatie- en eventueel nieuwbouwprojecten (vanuit het perspectief van optimalisering van de lokale woonportefeuille). En natuurlijk coach je de medewerkers in je team en begeleid je hen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent een manager met vele talenten. Je kunt goed luisteren en je inleven. Je voelt je verantwoordelijk en je bent daarnaast goed in staat te relativeren. Je hebt een zeer sociale functie waarbij je veel contact hebt met verschillende partijen. Omdat je als clustermanager zelfstandig te werk gaat, is het belangrijk dat je creatief, flexibel, initiatiefrijk, vasthoudend en oplossingsgericht ingesteld bent. Werken in een  veranderende omgeving vind je prettig. Communiceren met een mondige doelgroep gaat je goed af. Je bent niet snel van je stuk te brengen. Daarnaast ben je administratief en organisatorisch sterk en weet je effectief om te gaan met softwaresystemen. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (bijv. facilitaire dienstverlening of hospitality).  Enkele jaren werkervaring als leidinggevende binnen de volkshuisvesting zijn een pré. Je woont in de regio Zwolle/Assen en vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Voor deze functie geldt schaal L uit de CAO Woondiensten (minimaal € 4.241,- en maximaal € 5.580,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden. Wanneer je jaarlijks meer dan 20.000 zakelijke kilometers rijdt, behoort een mobiliteitsbudget of lease-auto tot de mogelijkheden.

Interesse?
Ga dan  vóór 8 januari 2018 naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pauline van Moorsel, manager klant & services via 020-6662666.Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Verder vragen we bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag.

De eerste en tweede gespreksronde zijn gepland op respectievelijk donderdag 18 januari en woensdag 24 januari 2018.

De externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Solliciteer direct