Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Bewonersconsulent regio arnhem (32-36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
maandag 9 september 2019
Sluitingsdatum
zondag 15 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Bewonersconsulent draag je in belangrijke mate bij aan het succes van ons bedrijf. Je maakt deel uit van het clusterteam in de regio Arnhem en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor de sociale beheerexploitatie van een aantal wooncomplexen in je cluster. Belangrijke taken hierbij zijn het verhuren van woningen, zorgen voor klanttevredenheid, overleg voeren met bewonerscommissies, beantwoorden van voorkomende vragen, afrekenen van servicekosten en verwarmingskosten, bemiddelen bij overlast, het verrichten van kleine technische taken, het uitzetten van technisch onderhoud en daar toezicht op houden en alle bijbehorende administratieve handelingen. In brede zin draag je met alles bij aan een optimaal plezierig en veilig leefklimaat in de complexen. Verder bied je ook ondersteuning bij persoonlijke zaken van bewoners, zoals bijvoorbeeld het doorverwijzen naar instanties.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent een organisator met vele talenten, waarvan de belangrijkste is eerlijk en betrokken in gesprek zijn met onze bewoners en je hebt een positieve basishouding. Je kunt goed luisteren en je inleven. Je voelt je verantwoordelijk maar bent goed in staat te relativeren. Je hebt een zeer sociale functie waarbij je veel contact hebt met verschillende partijen. Omdat je als bewonersconsulent zelfstandig te werk gaat, is het belangrijk dat je creatief, flexibel, initiatiefrijk, vasthoudend en oplossingsgericht ingesteld bent. Je functioneert prima in een veranderende omgeving. Je bent gewend te communiceren met een mondige doelgroep. Daarnaast heb je enige technische kennis, ben je administratief sterk en weet je effectief om te gaan met systemen. Je werkt minimaal op MBO+ niveau, hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd gericht op facilitaire- of sociaal juridische  dienstverlening en je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring opgedaan in de volkshuisvesting. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor meerdere complexen binnen het cluster Arnhem. Het clusterkantoor is in Westervoort gevestigd, hierdoor ben je geregeld onderweg en is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een auto. Daarbij ben je zelf woonachtig in de regio Arnhem. De uiterste startdatum is vrijdag 1 november of eerder indien mogelijk. Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Voor deze functie geldt een salaris in schaal G conform CAO Woondiensten minimaal € 2.718,- per maand  en maximaal € 3.328,- per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Contact

Ga dan vóór 16 september a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie Havers (clustermanager) te bereiken via 020-6662666. In de procedure zal een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd worden. De eerste gespreksronde is gepland op donderdag 19 september en de tweede gespreksronde op maandag 23 september. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op woensdag 25 september.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen