Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Assetmanager/wijkteamleider in breda voor ca. 8.000 woningen (36 uur per week)

Werkgever
WonenBreburg
Plaats
Breda
Plaatsingsdatum
dinsdag 30 oktober 2018
Sluitingsdatum
woensdag 14 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De functie

Kun jij ook slim sturen op maatschappelijke en financiële resultaten en een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de vastgoedontwikkeling in wijken en buurten? WonenBreburg gaat wijkgericht werken en sturen. Er komen 5 wijkteams, 3 in Tilburg en 2 in Breda. Elk gebied wordt aangestuurd door 2 wijkteamleiders, die samen verantwoordelijk zijn voor de integrale sturing (vastgoed, maatschappelijk, financieel) in dat gebied.

 

Als assetmanager/wijkteamleider ben je samen met je collega wijkteamleider verantwoordelijk voor de wijkstrategie, wijkbegroting en de realisatie daarvan.

Je verbindt de strategische afwegingen van WonenBreburg met de tactische en operationele kant van het werken in de wijken. Je weet daarin een goede balans te vinden tussen het maatschappelijk rendement en het financiële / bedrijfseconomische rendement op wijkniveau.

 

Samen met je collega wijkteamleider geef je leiding aan een multidisciplinair wijkteam.

Je stuurt op de transformatieopgave en het behalen van financieel rendement van het vastgoed in jouw gebieden. In samenspraak met je collega wijkteamleider stuur je ook op het maatschappelijk rendement binnen jouw werkgebied. Je vertaalt de wijkstrategie naar complexniveau en stuurt op de prestaties per complex en rapporteert hierover. Je levert een bijdrage aan (des)investeringsvoorstellen, voor zowel nieuwbouw als bestaande voorraad en aan de marktwaardering van ons bezit.

Je werkt intensief samen met je collega wijkteamleider en de wijkteammedewerkers en werkt hiërarchisch onder de manager wijkteams. Je legt inhoudelijk verantwoording af aan het bestuur.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
 • Relevante opleidingen en/of werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met sturing op financieel rendement;
 • Affiniteit met volkshuisvestingsvraagstukken;
 • Ambitie om een team aan te sturen en samen resultaten te boeken.

 

Je bent

 • Iemand waarvoor concrete resultaten boeken een belangrijke drijfveer is;
 • Iemand die gemakkelijk (inhoudelijk) verbinding legt, zowel binnen als buiten de organisatie op verschillende niveaus;
 • Zichtbaar en flexibel;
 • Sterk analytisch en financieel onderlegd en je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden;
 • Ondernemende met een creatieve houding;
 • Ervan overtuigd dat verandering de nieuwe constante factor is.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden

 • salaris conform CAO woondiensten, schaal K;  minimaal € 3.836,- en maximaal € 5.185,- bruto;
 • een zelfstandige functie in een dynamische organisatie;
 • een uitgebreid introductieprogramma;
 • een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • een team van enthousiaste en gemotiveerde collega's.

 

Interesse?
Reageer vóór 14 november 2018 door op de knop `solliciteren` te klikken en voeg een korte motivatie en een cv toe. Voor meer informatie over de functie bel je met Myreen Minnaar, manager wijkteams, via 06-46252806. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 22 november.

Over WonenBreburg

WonenBreburg is een maatschappelijk georiënteerde vastgoedorganisatie. Het oplossen van volkshuisvestelijke problemen beschouwen wij als één van onze maatschappelijke opdrachten. We besteden hierbij bijzondere aandacht aan lage(re) inkomensgroepen, studenten, ouderen, mensen met beperkingen en mensen die zorg en begeleiding nodig hebben. Wij bezitten en beheren bijna 30.000 huurwoningen en zijn daarnaast actief in de projectontwikkeling van koop- en huurwoningen. Met zo’n 360 medewerkers zorgt WonenBreburg voor goede en betaalbare woningen in Tilburg en Breda. Naast het beheren van de ‘stenen’ van de woningen maakt WonenBreburg zich sterk voor prettig wonen in onze buurten en wijken.

Solliciteer direct