Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Woonmakelaar

Werkgever
Woonplus Schiedam
Plaats
Schiedam
Plaatsingsdatum
dinsdag 2 juli 2019
Sluitingsdatum
woensdag 31 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als woonmakelaar bij Woonplus ben je verantwoordelijk voor het volledige verhuurproces op de afdeling huur en verkoop. Je werkzaamheden beginnen bij de binnenkomst van een huuropzegging. Je zorgt ervoor dat deze correct wordt afgehandeld en gaat direct over tot het adverteren en opnieuw verhuren van de woning. Je doet voor- en eindinspecties. Je stelt vast welk mutatieonderhoud noodzakelijk is om de woning weer goed te kunnen verhuren. Je voert woningbezichtigingen uit, checkt de inkomensgegevens van kandidaten. Dit alles met als uiteindelijk doel het passend en vlot huisvesten van onze doelgroep. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van het mutatie- en inkomensdossier. Je bent onderdeel van een keten en werkt daarbij nauw samen met o.a. de collega’s van de teams Onderhoud, Financieel- en Sociaal beheer.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO opleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Je hebt o.a. kennis van woonruimteverdeling, vastgoed- en verhuurmarkt en huurwetgeving. Organiseren, anticiperen en samenwerken zijn je natuurlijke persoonseigenschappen. Voor deze functie is het belangrijk dat je een dienstverlenende instelling hebt, over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt en probleemoplossend en stressbestendig bent ingesteld. Je moet je goed kunnen en willen inleven in de belevingswereld van de klant.

Kennis van MS-Office en van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, huurrecht, huurbeleid en toewijzingsregels (passend toewijzen 95%-5% en de 80-10-10 regel) is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur

Allereerst een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Deze functie is ingedeeld in schaal G (min. € 2.718,- tot max. € 3.328,-). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime studiemogelijkheden en een sportvergoeding. Niet in de laatste plaats: als woonmakelaar werk je met ons mee aan de ontwikkeling van de stad Schiedam met daarbij de waardering van collega's en klanten!

Contact

Kijk voor meer informatie over Woonplus op www.woonplus.nl. Voor informatie over de functie kun je terecht bij Monique van der Sluis, Teamleider huur en verkoop, via telefoonnummer 010-2045180. Als je bij Woonplus komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonplus Schiedam

Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming. We beheren en ontwikkelen een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen en leveren woondiensten waarmee we inspelen op de behoeften en woonwensen van onze klanten. Werken bij Woonplus betekent werken met een plus. Samen met ca. 110 enthousiaste collega's werk je dagelijks aan het welzijn van een stad waarin ruim 75.000 Schiedammers wonen, werken en ontspannen. Een grote plus is ook dat je binnen onze organisatie op meerdere gebieden de kans krijgt om te groeien, bijvoorbeeld door het volgen van gerichte opleidingen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen