Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Woonconsulent huurincasso

Werkgever
De Woonmensen
Plaats
Apeldoorn
Plaatsingsdatum
zondag 27 januari 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 12 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonconsulent huurincasso m/v

voor 28 uren per week

 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten op het gebied van huurincasso. In die rol bewaak en optimaliseer je de kwaliteit en inrichting van het huurincasso-proces over alle afdelingen heen. Je zorgt voor duidelijke afspraken en werkwijzen. Hierdoor kan het procesteam klantgericht en efficiënt werken.

 

De kern van de functie is het aantal achterstallige huurbetalingen zo laag mogelijk houden. Je begeleidt bewoners bij betalingsproblemen, gaat op huisbezoek en maakt betaalafspraken. Ook zit je met samenwerkingspartners aan tafel om huurschuldproblemen te bespreken. Helaas is een ontruiming soms onvermijdelijk. Ook dit hoort bij je functie, waarbij je uiteraard overlegt met de deurwaarder.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Jouw profiel

Je hebt een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening, en meerdere jaren werkervaring. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt kennis van huurrecht en de sociale kaart. Je hebt ervaring met werken in processen en je kunt gegevens goed analyseren en rapporteren. Goede sociale vaardigheden zijn belangrijk. Je kunt goed luisteren en doorvragen om eventuele problemen te achterhalen en daarbij creatieve oplossingen bedenken. Je bent een sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht. Mensgerichtheid en initiatiefrijk zijn eigenschappen die jou kenmerken.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 uur

Ons aanbod

Wij bieden een zelfstandige functie voor 28 uren per week bij een organisatie met een mooie maatschappelijke opgave. Je werkt in een organisatie met korte lijnen en een collegiale sfeer.  De functie is ingedeeld in schaal H van de cao Woondiensten. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van 1 jaar.

 

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en denk je de geschikte kandidaat te zijn? Solliciteer dan vóór 13 februari 2019 a.s. via bijgaande link naar onze website.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mariël Steijns, manager Wonen via telefoonnummer 06-51364164.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Contact

Interesse? Herken je jezelf in het profiel en denk je de geschikte kandidaat te zijn? Solliciteer dan vóór 13 februari 2019 a.s. via www.woonmensen.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mariël Steijns, manager Wonen via telefoonnummer 06-51364164.

Over De Woonmensen

Organisatie

Onze droom is goed en betaalbaar wonen voor iedereen.

Wij zijn de Woonmensen, een woningcorporatie die voor het waarmaken van haar droom 5.200 sociale woningen verhuurt in de regio Apeldoorn. Wij richten ons op mensen met beperkte kansen op de woningmarkt. We kennen deze mensen en daarmee ook hun woonbehoeften. Dit is ons vertrekpunt om hen goed, passend en betaalbaar te laten wonen in een prettige buurt. Een buurt die bewoners zelf maken waarbij we op zoek gaan naar hun initiatieven en ideeën. Zij zijn mede verantwoordelijk voor hun woning en woonomgeving en hebben invloed op keuzes die we maken. Onze corporatie is voor en van bewoners.

Werken bij de Woonmensen

Bij woningcorporatie de Woonmensen werken zo’n 50 medewerkers aan prettig wonen in een fijne buurt. Goede en betaalbare huisvesting bieden aan mensen die dat nodig hebben, is onze belangrijkste doelstelling.

We kennen een informele cultuur met volop ruimte voor eigen initiatieven. De lijnen zijn kort. Het managementteam schept de randvoorwaarden waarbinnen proceseigenaren ruimte krijgen om met hun eigen team de klus te klaren.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen