Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Woonconsulent (36 uur)

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
donderdag 7 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 3 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je werkt in een woonomgeving met huurders met verschillende culturele achtergronden. Je signaleert en onderneemt actie bij problemen, klachten en conflicten met individuele huurders. Dit doe je samen met jouw collega woonconsulenten en de huismeesters. Huurders kunnen bij jou terecht op het moment dat er complexe vragen zijn over sociaal beheer. Dit kan gaan over problemen tussen huurders, maar ook over overlast, vandalisme, llegale onderhuur of ernstige persoonlijke problematiek. Je luistert goed en lost conflicten met respect op. Je treft preventieve maatregelen om de leefbaarheid te borgen. Daarin werk je nauw samen met gespecialiseerde hulpverlenende instanties en maatschappelijke organisaties. Je onderhoudt intensief contact met diverse partijen, zoals gemeente en politie en werkt samen met deze partijen in het Wijkteam op basis van resultaatafspraken. Je bent gewend om te werken op zowel tactisch als operationeel niveau.

Het team sociaal Beheer en Leefbaarheid is een resultaat verantwoordelijk team. Met je team stel je eigen doelen in relatie tot de organisatiedoelstellingen en neemt de verantwoordelijkheid voor het bereiken van resultaat. Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling staan hoog op de agenda net als klanttevredenheid en werkplezier. Jouw toekomstig team bestaat uit vier woonconsulenten, vier huismeesters en de stadsvernieuwingsconsulent.

Een veilige en prettige woonomgeving is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Samen met huurders en partners werken wij proactief aan de kwaliteit van wonen. We zijn zichtbaar en aanspreekbaar in de wijk en kennen onze huurder. We zijn duidelijk en eerlijk in onze communicatie en denken in oplossingen. In 2019 gaan we actief aan de slag met de participatiestructuur en stellen we ons de vraag welke vorm van participatie en huurdersvertegenwoordiging past bij deze tijd en toekomstige uitdagingen. Natuurlijk ben jij hierin een belangrijke speler, samen met huurders en collega’s.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

• Een afgeronde relevante HBO-opleiding

• Ervaring met en kennis van (sociale) noodsituaties m.b.t. woon- en leefomgeving.

• Ervaring met en kennis van sociale problematiek bij verschillende culturele achtergronden

• Ervaring met klantbegeleiding bij groot onderhoudsprojecten en renovatie

• Uitstekende schriftelijke, mondelinge en digitale vaardigheden

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

De Cao Woondiensten is van toepassing en salarisschaal I, met min. € 3.263 en max. € 4.292 bruto per maand. Wij bieden een jaarcontract met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Contact

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Roos van der Linden, Manager Wonen: 06 – 21703303 (WhatsApp beschikbaar). Mail je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 3 maart 2019 naar hr@woonstede.nl. Je krijgt uiterlijk donderdag 7 maart a.s. bericht of je op woensdagochtend 13 maart wordt uitgenodigd voor een gesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland, het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonwensen van haar klanten.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Aanstelling: Interim
Locatie