Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Woonadviseur

Werkgever
Dudok Wonen
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
maandag 14 januari 2019
Sluitingsdatum
maandag 28 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Doel van de afdeling

De kern van de afdeling Woonzaken is het bieden van dienstverlening in de meest optimale vorm waarbij de klant en de teamleden vanuit eigen kracht gepositioneerd zijn. De focus ligt op een effectief maatschappelijk resultaat waarbij maatwerk kunnen bieden een belangrijke onderdeel is.

 Jouw functie

Je vervult  als adviseur een boeiende  functie. Wil jij meewerken aan het ontwikkelen van project- en beleidsvoorstellen op het gebied van klantprocessen? Denk aan leefbaarheid, sociaal beheer, servicekosten, huurverhoging, KWH. Duik je graag in de complexere vraagstukken van onze klanten, én ben je een kei in het coördineren van projecten, dan hebben we een baan voor je. Verdere processen zijn huurprijszaken, servicekostenvragen.

Wat ga je doen? Je werkt binnen een team van 12  medewerkers.  Je valt onder de manager van de afdeling Woonzaken en de afdeling maakt deel uit van het bedrijfsonderdeel Woonbedrijf. Je werkt onder andere aan:

·         Project-, proces- en beleidsvoorstellen op het gebied van  leefbaarheid, sociaal beheer, servicekosten, huurverhoging, huurprijszaken en dienstverlening

·         Coördinatie van toegewezen herstructureringsprojecten, projecten op het gebied van bewonersparticipatie overleg met bewonerscommissies en de VvE-coördinatoren.

·         Complexere individuele klantvragen

·         Bijdrage leveren aan gecompliceerde overlastmeldingen en onrechtmatige bewoning

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat vragen wij? 

Je bent op de hoogte van de relevante maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends.  Je hebt aantoonbaar HBO niveau met kennis van sociaal beheer, leefbaarheid, herstructurering, volkshuisvesting en juridische zaken.

Je onderhoudt contacten met collega corporaties, gemeenten en stakeholders in de regio. Je richt je met onderzoekende en nieuwsgierige geest op verbetering en vernieuwing van ons beleid, producten en diensten. Je bent in staat onafhankelijk je visie te vormen en daarop acties te ondernemen.

Natuurlijk werk je op effectieve wijze mee aan een gezamenlijk resultaat. Je bent in staat wensen en behoeften van de (interne) klant te onderzoeken en je handelt hier ook naar.

Tenslotte weet je in begrijpelijke taal, mondeling en schriftelijk, je ideeën en meningen aan anderen duidelijk te maken.                 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Wat bieden wij?

Wij bieden je een aanstelling voor 36 tot 32 uur per week. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, maar met de intentie om te verlengen dan wel om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Wij bieden een salaris conform salarisschaal I van de cao woondiensten afhankelijk van je ervaring.

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen zijn voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling.

We zijn een ‘KLIMMR organisatie, dat betekent dat je bij ons werkt aan je duurzame inzetbaarheid samen met collega’s van 18 andere corporaties in de regio. Zo kun je netwerkbijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan verschillende workshops gericht op inzetbaarheid.

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.

Contact

Spreekt deze functie je aan? Reageer! Stuur je motivatie met curriculum vitae per mail naar vacature@dudokwonen.nl t.a.v. Annemieke Bos. Je kunt tot uiterlijk 28 januari 2019 reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Bos, HR adviseur (06 22550199).

Over Dudok Wonen

Wij bieden kansen aan mensen en aan het Gooi. Wij geloven in de kracht van onze klanten en medewerkers. Dus geloven we ook in jou. Je hebt talenten en je hebt zin om je zelf verder te ontwikkelen.  Met elkaar creëren we een omgeving waarin dat mogelijk is. We hebben jou  nodig om in de steeds sneller veranderende en onvoorspelbaardere omgeving invulling te kunnen blijven geven aan onze missie.

 

We hebben een organisatie waar maatwerk de norm is. Ons kantoor zit in een bijzonder monument, de Melkfabriek, waar we Het Nieuwe Werken hebben toegepast. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties en klanten die langskomen of hier wonen in de appartementen.

Solliciteer direct