Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Wijkteamleider (24 uur per week)

Werkgever
WonenBreburg
Plaats
Tilburg
Plaatsingsdatum
donderdag 25 oktober 2018
Sluitingsdatum
donderdag 8 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Kun jij ook slim sturen op maatschappelijke en financiële resultaten en een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en vastgoedontwikkeling in wijken en buurten?

 

WonenBreburg gaat wijkgericht werken en sturen. Er komen 5 wijkteams, 3 in Tilburg en 2 in Breda. Elk gebied wordt aangestuurd door 2 wijkteamleiders, die samen verantwoordelijk zijn voor de integrale sturing (vastgoed, maatschappelijk, financieel) in dat gebied.

 

De functie

Als wijkteamleider ben je samen met je collega wijkteamleider/assetmanager verantwoordelijk voor de wijkstrategie, wijkbegroting en de realisatie daarvan. Je verbindt de strategische afwegingen van WonenBreburg met de tactische en operationele kant van het werken in de wijken. Je weet daarin een goede balans te vinden tussen het maatschappelijk rendement en het financiële / bedrijfseconomische rendement, op wijkniveau.

Samen met je collega wijkteamleider geef je leiding aan een multidisciplinair wijkteam. Daarin stuur je op de maatschappelijk rendement, optimale dienstverlening, leefbaarheid en samenwerking in de wijk. Je initieert, onderhoudt contact en realiseert samenwerking met (maatschappelijke) partners in de wijk. In samenspraak met je collega wijkteamleider stuur je ook op de transformatieopgave en het behalen van financieel rendement van het vastgoed in jouw wijk. Je werkt intensief samen met je collega wijkteamleider/assetmanager en de wijkteammedewerkers en werkt hiërarchisch onder de manager wijkteams. Je legt inhoudelijk verantwoording af aan het bestuur.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt

 • Minimaal hbo+ werk- en denkniveau;
 • Relevante opleidingen en/of werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met volkshuisvestingsvraagstukken, leefbaarheid en dienstverlening aan huurders;
 • Ambitie om een team aan te sturen en samen resultaten te boeken.

 

Je bent

 • Iemand waarvoor concrete resultaten boeken een belangrijke drijfveer is;
 • Iemand die gemakkelijk (inhoudelijk) verbinding legt, zowel binnen als buiten de organisatie en op verschillende niveaus;
 • Zichtbaar en flexibel, ook als het gaat om werktijden;
 • Analytisch onderlegd, je kunt hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden;
 • Ondernemend, met een creatieve houding;
 • Ervan overtuigd dat verandering de nieuwe constante factor is.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur

Wij bieden

 • salaris conform CAO woondiensten, schaal K (minimaal € 3.836,- en maximaal € 5.185,- bruto);
 • een zelfstandige functie in een dynamische organisatie;
 • een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • een team van enthousiaste en gemotiveerde collega's.

 

Interesse?
Reageer vóór donderdag 8 november 2018 via de website van WonenBreburg https://werkenbij.wonenbreburg.nl/vacaturebeschrijving/wijkteamleider-24-uur-per-week met jouw CV en motivatie. Voor meer informatie over de functie bel je met Myreen Minnaar, manager Wijkteams, op telefoonnummer 06-46252806. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 12 november.

Contact

Interesse? Stuur vóór donderdag 8 november 2018 een email met jouw CV en motivatie naar vacature@wonenbreburg.nl. Voor meer informatie over de functie bel je met Myreen Minnaar, manager Wijkteams, op telefoonnummer 06-46252806. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 12 november.

Over WonenBreburg

WonenBreburg is een maatschappelijk georiënteerde vastgoedorganisatie. Het oplossen van volkshuisvestelijke problemen beschouwen wij als één van onze maatschappelijke opdrachten. We besteden hierbij bijzondere aandacht aan lage(re) inkomensgroepen, studenten, ouderen, mensen met beperkingen en mensen die zorg en begeleiding nodig hebben. Wij bezitten en beheren bijna 30.000 huurwoningen en zijn daarnaast actief in de projectontwikkeling van koop- en huurwoningen. Met zo’n 350 medewerkers zorgt WonenBreburg voor goede en betaalbare woningen in Tilburg en Breda. Naast het beheren van de ‘stenen’ van de woningen maakt WonenBreburg zich sterk voor prettig wonen in onze buurten en wijken.

Solliciteer direct