Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Wijkregisseur (fulltime, 36 uur)

Werkgever
Beter Wonen
Plaats
Almelo
Plaatsingsdatum
dinsdag 26 december 2017
Sluitingsdatum
woensdag 10 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Wijkregisseur zorg je ervoor dat het woningbezit van Beter Wonen en de woonomgeving nu en in de toekomst aansluit bij de wensen van de huurders. Hierdoor zorg je voor een duurzame exploitatie van de vastgoedportefeuille en voor tevreden huurders. Je draagt samen met collega’s en in samenspraak met externe partijen zorg voor de invulling van wijk- en buurtvisies. Je bent een ambassadeur van Beter Wonen in jouw wijk. Je bouwt er contacten op met zowel huurders als andere partijen die in de wijk werkzaam zijn en onderhoudt deze contacten ten bate van de huurders.

Verantwoordelijkheden

 • Voeren van een passende complexstrategie voor het bezit in jouw wijk, op basis van gesignaleerde marktontwikkelingen op korte en middellange termijn
 • Leveren van een bijdrage aan (vastgoed)ontwikkelingen in de wijk, vanuit marktperspectief
 • Leidinggeven aan de medewerkers van het wijkteam
 • Actief de samenwerking zoeken met ketenpartners en bewonersvertegenwoordigingen in de wijk als vertegenwoordiger van Beter Wonen
 • Bevorderen van participatie van huurders in de wijk
 • Initiëren en ontwikkelen van leefbaarheidsprojecten in samenwerking met bewoners en/of partners
 • Formuleren van wijk- en buurtvisies, passend binnen de kaders van het ondernemingsplan en de portefeuillestrategie, en in samenwerking met de collega’s en externe partijen zorgen voor de invulling hiervan
 • Vertegenwoordigen van Beter Wonen binnen VvE’s


De functie van Wijkregisseur is een mooie uitdaging voor een sociaal vaardige kandidaat die als geen ander partijen met elkaar verbindt, initiatieven neemt en echt iets kan toevoegen aan de doorontwikkeling van een wijk. Je komt te werken in een dynamische en veranderende omgeving, waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

 

 • HBO dan wel academisch opleidingsniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van stads- en wijkontwikkeling en de volkshuisvesting
 • Je bent in staat om strategisch te denken en dit te vertalen naar concrete acties
 • Type: overtuigingskracht, beïnvloedingsvaardig, initiatiefrijk, ondernemend en communicatief zeer vaardig

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

De functie van Wijkregisseur is ingeschaald in schaal J van de CAO-woondiensten, met een salarisrange van € 3.566,- tot maximaal € 4.572,- (o.b.v. 36 uur per week)

Contact

Siebert & Wassink Personeelsadvies is door Beter Wonen gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de functie van Wijkregisseur te verzorgen. Reageren op deze functie kan tot en met 10 januari 2018. De eerste gesprekken worden spoedig na sluitingsdatum gepland en vinden plaats op het kantoor van Beter Wonen in Almelo. Voor informatie kun je bellen met Joris Wassink. Hij bekleedt momenteel de interim positie van P&O Adviseur bij Beter Wonen (06 - 250 460 70)

Over Beter Wonen

Beter Wonen is een maatschappelijke ondernemer die zich sterk betrokken voelt bij de samenleving in Almelo en omgeving. Beter Wonen beheert en verhuurt ruim 6.400 woningen en staat voor kwaliteit in product en dienstverlening op het gebied van prettig wonen én een goed leefklimaat!
Bij Beter Wonen werken zo’n 80 medewerkers. Beter Wonen werkt intensief samen met maatschappelijke partners in wijken zoals onder andere zorginstellingen, gemeente, welzijn en onderwijs.
Nadere informatie over de organisatie is te vinden op www.beterwonen.nl

Solliciteer direct