Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Wijkconsulent

Werkgever
Mitros
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 27 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Heb je ruime ervaring met complexe onderhoudsprojecten en het organiseren van bewonerscommunicatie? Sta je stevig in je schoenen en lukt het jouw gemakkelijk om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkconsulent ben je actief betrokken bij de planvorming, voorbereiding en uitvoering van meerdere complexe onderhoudsprojecten. Je hebt een coördinerende rol bij processen rondom de begeleiding van bewoners en stuurt op huurderstevredenheid. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van bewonerscommunicatie en weet door de juiste kanalen in te zetten draagvlak te creëren voor jouw projecten. Je schakelt hierbij met gemeente, bewonerscommissies en werkt intensief samen met de collega’s van Vastgoedontwikkeling en de andere disciplines binnen Wonen.

Daarnaast ga je voor optimaal maatschappelijk rendement: goede en prettige woningen en wijken voor onze doelgroep, voor nu en in de toekomst. Je adviseert de assetmanager bij het formuleren van het portefeuilleplan en de complexstrategieën. Tot slot ben je met jouw helicopterview een vraagbaak bij complexe vraagstukken waar meerdere disciplines samen komen.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

De ideale kandidaat is een alleskunner: je bent analytisch sterk, maar bent tegelijkertijd niet bang om ‘met je voeten in de klei’ te staan en in de projecten ook uitvoerend een rol te spelen. Je beschikt over ruime ervaring in grote en complexe onderhoudsprojecten. Door jouw stevigheid, veerkracht en flexibiliteit krijg je dingen voor elkaar!

Jij floreert in een dynamische werkomgeving: je houdt alle ballen in de lucht, kan snel schakelen, cultuur sensitief werken en je bent stressbestendig. Het maakt voor jou niet uit of je met de bewonerscommissie of wethouder aan tafel zit, je bent op elk niveau een sterke gesprekspartner en weet anderen in beweging te krijgen.

Belangrijke steekwoorden zijn: doelgericht samenwerken, flexibiliteit, klantgericht opereren en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vragen we:

  • HBO-niveau, richting sociale geografie/bouwkunde/planologie.
  • Aanvullende kennis op het gebied van volkshuisvesting, vastgoed en projectmanagement.
  • Minstens twee tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als Sociaal Projectleider).
  • Ruime ervaring in complexe onderhoudsprojecten.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

• Een dynamische en afwisselende baan.

• Salaris volgens de CAO Woondiensten, functieschaal I. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maarten Cornelissen of Imke Mokveld (manager wonen) of Margot Wevers (P&O adviseur) via 030-8803300.

Contact

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maarten Cornelissen of Imke Mokveld (manager wonen) of Margot Wevers (P&O adviseur) via 030-8803300.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen