Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Wijkbeheerder m/v (32 uur per week)

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
maandag 8 oktober 2018
Sluitingsdatum
woensdag 31 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De wijkbeheerder onderhoudt, beheert en initieert contacten met klanten en organisaties. De wijkbeheerder beheert en houdt toezicht op woonomgeving en complexen en levert een bijdrage aan de (sociale) leefbaarheid.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Sociaal beheer

De wijkbeheerder verleent service en geeft voorlichting aan bewoners, onderhoudt goede relaties met de bewoners c.q. commissies van de complexen, beheert en houdt toezicht op woningcomplexen en de directe woonomgeving, houdt een spreekuur, zo nodig kennismakingsgesprekken met bewoners. Heeft een signalerende, coördinerende en adviserende functie ten aanzien van de woonomgeving (schoonmaak, openbaar groen, technische gebreken). Onderhoudt contacten op uitvoerend niveau met onder andere politie, gemeente en maatschappelijke organisaties.

Klachtenafhandeling

De wijkbeheerder neemt sociale klachten aan (waarbij in de afhandeling van verbaal en non verbaal geweld sprake kan zijn) en handelt ze zelfstandig af (met name mondeling), inclusief de voorbereiding van eventuele juridische procedures.

Collegiale ondersteuning

De wijkbeheerder vervangt en ondersteunt, als nodig, de medewerkers van het team woonservice.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur per week uur

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaald tijd. De arbeidsvoorwaarden van GoedeStede zijn volgens de CAO Woondiensten en ons secundaire pakket voorwaarden is zonder meer marktconform.

De functie is ingeschaald in schaal F.

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Dave Munnik. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie. Beiden zijn bereikbaar op 036-5395394. Jouw reactie voorzien van curriculum vitae zien we graag uiterlijk 31 oktober aanstaande tegemoet op vacatures@goedestede.nl.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?
Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Bij GoedeStede werken zo'n 50 enthousiaste collega's. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct