Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Wijkbeheerder (m/v)

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
dinsdag 14 februari 2017
Sluitingsdatum
zondag 26 februari 2017

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De wijkbeheerder onderhoudt, beheert en initieert contacten met klanten en organisaties. De wijkbeheerder beheert en houdt toezicht op woonomgeving en complexen en levert een bijdrage aan de (sociale) leefbaarheid.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Competenties

  1. Resultaatgerichtheid

  2. Communicatieve vaardigheden

  3. Omgevingsbewustzijn

  4. Stressbestendigheid

  5. Initiatief

  6. Flexibiliteit

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 UUR uur

Het gaat om een functie op tijdelijke basis ter vervanging van een zieke collega voor 32 uur per week. De arbeidsvoorwaarden van GoedeStede zijn volgens de CAO Woondiensten en ons secundaire pakket voorwaarden is zonder meer marktconform.

De functie is ingeschaald in schaal F.

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gerdien van der Ent, manager woondiensten. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie. Beiden zijn te bereiken op 036-5395393.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?

Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft dan ook alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Onlangs hebben we onze koers opnieuw bepaald en vastgelegd waar we de komende jaren aan willen werken. Een duidelijke heldere missie, gezonde ambities, en concrete doelstellingen. Samen met onze maatschappelijke partners zoeken we wegen om deze doelstelling te behalen. Vanuit GoedeStede zetten wij ons daar met plezier voor in. Dat is het fundament om onze taken en verantwoordelijkheden als sociale huisvester goed uit te kunnen voeren.

Bij GoedeStede werken zo’n 55 enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. Het woonplezier van onze klanten is hierbij een belangrijk thema. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct