Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Werkvoorbereider onderhoud (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Deventer
Plaatsingsdatum
donderdag 12 april 2018
Sluitingsdatum
maandag 16 april 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider werk je direct samen met de Adviseurs Onderhoud in jouw regio Oost. Je bereidt alle onderhoudsprojecten voor in zowel financiële als technische zin. Hiervoor stel je bestekken op, coördineer je aanbestedingsstukken en houdt je je bezig met prijsvorming, contractvorming en opdrachtverstrekking. Je assisteert je collega’s bij het opstellen van de Meerjarenverwachting Onderhoud en de inkoopplannen ten behoeve van de jaarbegroting. Je draagt zorg voor actuele complexinformatie op het gebied van planmatig onderhoud en we verwachten van je dat je op de hoogte bent van subsidiemogelijkheden.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je bent een teamplayer en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (Bouwkunde) en minimaal drie jaar relevante werkervaring in een gelijksoortige functie. Je bent analytisch sterk, kent de normen en richtlijnen binnen de volkshuisvesting en hebt een ruime kennis van bestekken (STABU, NL-SFB). Verder vragen we om goede communicatieve vaardigheden. Je kunt projectmatig werken en je hebt ruime ervaring met geautomatiseerde systemen zoals bijvoorbeeld Ibis Main, Projex, Key2Wocas en natuurlijk MS-office. Ook ben je in bezit van rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer. Je woont in de regio Deventer.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris conform schaal J van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.384 ,- en maximaal € 4.572 ,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Contact

Ga dan vóór 16 april a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjen van Osnabrugge, Senior Adviseur Onderhoud, via 020-6662666.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen