Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Werkvoorbereider bedrijfsbureau 36 uur per week m/v

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
donderdag 11 april 2019
Sluitingsdatum
maandag 6 mei 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van bouwkundige planmatige onderhoudswerken en/of contractonderhoud van onze woningen:

 1. Je bereidt voor en begeleidt inspectiewerkzaamheden ten behoeve van de meerjarenplanning en -begroting. Het opstellen en leveren van input voor: planningen, begrotingen en bestekken. Het aanvragen, vergelijken en beoordelen van offertes. Het adviseren in aannemerskeuze ten behoeve van planmatige werkzaamheden en verzorgt/neemt deel aan werkbesprekingen en bouwvergaderingen. Tevens verzorg je voor de verslaggeving hiervan.

 2. Je doet voorstellen voor een deel van de onderhoudscontracten, bereidt deze voorstellen voor (begrotingen en opdrachten), onderhandelt met aannemers, bewaakt de voortgang en het budget, stuurt aannemers aan als afgeweken wordt van afspraken.

 3. Je rapporteert over de voortgang en de kwaliteit van het aan derden opgedragen werk. 

 4. Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking en correcte en tijdige afhandeling van facturen. Levert lijstwerk aan ten behoeve van de managementrapportage. Het aanleveren en up to date houden van de financiële begrotingsgegevens ten behoeve van de jaarlijkse en meerjaren begroting.

 5. Je informeert klanten intern/extern over de onderhoudswerkzaamheden. Organiseert referentiewoningen voor de onderhoudsprojecten. Evalueert de gereed gekomen renovatie en onderhoudsprojecten met betrokken partijen en voert alle mutaties, en/of nieuw in te voeren gegevens, in de verschillende systemen.

 6. Je doet voorstellen inzake Energie Indexering en Woningwaardering bij wijzigingen wetgeving of procedures. Geeft advies intern/extern hierover, bewaakt de archivering en uitvoering en afhandeling bij afwijkingen.

 7. Je bent mede verantwoordelijk voor het applicatiebeheer primair systeem. Voert alle mutaties en/of nieuw in te voeren gegevens in het primair systeem inzake de woningwaardering (punten) en woningplattegronden/cartotheek voor alle gebruikers.

 8. Je regelt de informatievoorziening aan en overleg met klanten, inclusief het afhandelen van klachtencontacten in onze systemen.

 9. Je ondersteunt breed de afdeling Vastgoed.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wij zoeken een werkvoorbereider op Hbo-niveau met de volgende competenties:

 1. Plannen en organiseren

 2. Resultaatgerichtheid

 3. Samenwerken

 4. Oordeelsvorming

 5. Stressbestendigheid

 6. Kwaliteitsgerichtheid

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden een functie van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden van GoedeStede zijn volgens de CAO Woondiensten en ons secundaire pakket voorwaarden is zonder meer marktconform. De functie is ingeschaald in schaal G.

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Phaedra Herman. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie. Beiden zijn te bereiken op 036-5395394. Jouw reactie voorzien van curriculum vitae zien we graag uiterlijk 6 mei tegemoet op vacatures@goedestede.nl.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?
Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft dan ook alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Bij GoedeStede werken zo'n 50 enthousiaste collega's. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. Het woonplezier van onze klanten is hierbij een belangrijk thema. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen