Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Werkvoorbereider (woning)installaties

Werkgever
Pré Wonen
Plaats
Velserbroek
Plaatsingsdatum
vrijdag 11 januari 2019
Sluitingsdatum
maandag 28 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je doen bij Pré Wonen?
In je rol van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het tijdig voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de toegewezen planmatige onderhoudswerkzaamheden. Voor de vaste onderhoudscontracten (o.a. MV/CV en liften) verzorg jij het beheer en zie je erop toe dat partijen de gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast zorg je voor het beperken van risico’s en het behalen van verbeteringen en/of kostenbesparingen. Je hebt regelmatig contact met alle interne en externe betrokkenen en zorgt voor een goede samenwerking. Ook lever je een actieve bijdrage aan het opstellen en actualiseren van de meerjarenbegroting; het bewaken van de voortgang hiervan en het verzorgen van de rapportages. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het team, de dienstverlening en het vastgoed. Pré Wonen is bezig met de verduurzaming van haar installaties en de weg naar een gasloze toekomst. Aan de invulling hiervan lever jij een actieve bijdrage! Dit doe je niet alleen, maar samen met collega’s en externe partijen. Je gaat hierbij uit van de klant. Zij verdienen een fijn thuis.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Wat neem je mee?

Je bent een echte doorpakker, die snapt dat goede samenwerking en communicatie met partners, de klant en je collega’s het eindresultaat bepaalt. Je kunt goed analyseren, coördineren en behoud het overzicht. Je begrijpt dat we uiteindelijk werken voor de klant. Je beschikt onder andere over de competenties klantgericht en resultaatgericht. Wij zoeken een collega met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en in het bezit van een hbo-diploma installatietechniek of MBO met hbo-denkniveau. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wie zijn wij?

Pré Wonen streeft “Iedereen een fijn thuis” na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners.

Wat bieden wij?

Binnen een moderne netwerkorganisatie die Pré Wonen is, zijn het de medewerkers die in een plezierige werkomgeving samen het eindresultaat bepalen. Soms ligt jouw inzet breder dan je eigen functie en werk je samen met collega’s in projectteams om een probleem op te lossen. Het salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 3.685,-- (schaal H na 01 augustus 2018 in dienst) bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en welzijn is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Inlichtingen

Voor informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Peter Groeneveld, (Onderhoudsmanager) op telefoonnummer 06-52572031. Wil je reageren op de vacature? Je kan uiterlijk tot 28 januari via onze website www.prewonen.nl/solliciteer jouw sollicitatie versturen. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Het eerste gesprek is op 05 februari en het tweede gesprek zal zijn op 12 februari. Het eventuele arbeidsvoorwaardengesprek is op 15 februari.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer direct