Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vve vertegenwoordiger

Werkgever
Stichting Vestia
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
maandag 11 februari 2019
Sluitingsdatum
maandag 4 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Waar je werkt

Vestia is een grote Nederlandse woningcorporatie, met circa 800 medewerkers en ruim 60.000 verhuureenheden. Tevreden huurders in een eerlijke stad, nu en in de toekomst. Daar gaan wij voor, dat is onze missie. Hoe doen we dat? Natuurlijk met goede dienstverlening, door betrokken medewerkers met aandacht voor het verhaal van onze klant. We bieden betaalbare woningen van goede kwaliteit en passend bij de persoonlijke situatie van huurders en woningzoekenden. We leveren een bijdrage aan gemengde wijken die plek en kansen bieden voor iedereen. En we kijken hoe we onze woningen energiezuiniger kunnen maken. We doen dit alles vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en ambitieus. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren vastgoed in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.  

Vestia heeft bezit in ongeveer 240 Verengingen van Eigenaren (VvE’s). Jij bent voor de vestiging Watermanweg (Rotterdam) aanspreekpunt voor 60 van deze VvE’s. Je maakt onderdeel uit van het team sociaal beheer & leefbaarheid.

Wat je doet

Je vertegenwoordigt Vestia in VvE-complexen waar we huurwoningen bezitten. Je zit in het bestuur van de VvE en behartigt onze belangen als eigenaar én als verhuurder. Je werkt samen met de directie Onderhoud & Ontwikkeling voor (planmatig) onderhoud en met de medewerker Sociaal Beheer, om ook het belang en de wensen van de huurders in te kunnen brengen. Je draagt bij aan initiatieven die een goed beheer van de VvE-complexen bevorderen. Je bent aanwezig op de VvE-vergaderingen (vaak in de avonduren). Je coördineert en bewaakt de gemaakte afspraken in de VvE-vergadering en communiceert hierover naar de VvE-beheerder en het VvE-bestuur. Kortom; het is een veelzijdige functie waarin een groot beroep wordt gedaan op jouw organisatorische en probleemoplossende vaardigheden en waarin je contacten onderhoud met collega’s en externe partijen.  

Hoe pak je het aan

 • Je behoudt overzicht over de openstaande acties per VvE en je informeert alle betrokken partijen (zowel in- als extern) over de status en uitkomst van de acties;
 • Je weet hoe een VvE werkt en welke rollen er binnen een VvE zijn;   
 • Je hebt de klantwens snel inzichtelijk en weet daar juist naar te handelen;
 • Je weet verwachtingen te managen, je bent resultaatgericht, werkt samen en communiceert effectief.  

Wat breng je mee

 • Een afgeronde HBO opleiding (richting Makelaardij/ Vastgoed/Juridisch/Communicatie);
 • Je hebt lef en je bent initiatiefrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs. Een eigen auto is een plus;
 • Je bent bereid om ook in de avond te werken.


Wat mag je van ons verwachten

 • Een goede werksfeer;
 • Een afwisselende baan met marktconforme voorwaarden. Deze functie wordt beloond volgens schaal H van de CAO woondiensten (max. € 3.685,- bruto op basis van 36 uur per week);
 • Ruimte om brede ervaring en kennis op te doen;
 • Een dynamische omgeving en goede opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling.


Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem contact op met Tatjana Karelse, manager sociaal beheer & leefbaarheid, via 06 51427980. Wil je solliciteren? Klik op de button Solliciteren. Reageren kan tot en met 4 maart 2019.

Een integriteitsscreening kan onderdeel zijn van de procedure.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur uur

Contact

Tatjana Karelse (06 51427980)

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen